Лікарські засобиСтатті

ЕВКАБАЛ®: Здорові мама, тато й я!

23/10/2018

Сироп, бальзам, краплі і спрей ЕВКАБАЛ® виробництва компанії esparma, Німеччина — лікарські засоби від застуди для всієї родини

ЕВКАБАЛ® огортає турботою кожного

Восени спостерігається різке зростання сезонної захворюваності на застудні недуги, ГРВІ та ГРЗ, що здебільшого супроводжуються такими ознаками, як кашель, нежить, біль у горлі та загальна інтокси­кація організму.

ЕвкабалЗрідка трапляється так, що занедужує лише хтось один у сім’ї. Варто комусь «принести» з вулиці додому застуду, як один за одним, і малі, і старі, починають скаржитися на дертя у горлі, шморгати носом та кашляти.

Перемогти застуду швидко і впевнено дорослим та дітям дозволяє комплексне застосування серії протизастудних засобів виробництва компанії esparma, Німеччина. Ці ефективні препарати цілком безпечні, оскільки містять перевірені компоненти, які практично не виклика­ють алергію, до того ж в них відсутні алергенні ароматизатори та інші добавки.

Евкабал® СИРОП — препарат на рослинній основі для усунення вологого і сухого кашлю при запальних захворюваннях респіратор­ного тракту у дорослих та дітей, починаючи з 4 років. До його складу входить екстракт подорожника (3 г/100 г) і чебрецю (15 г/100 г).

Флавоноїди чебрецю зменшують спазм бронхів і полегшують ди­хання. Рослинні муцини подорожника усувають подразнення слизової оболонки бронхів і трахеї та зменшують інтенсивність сухого непро­дуктивного кашлю.

Фітонциди та феноли сприяють розрідженню та розчиненню брон­хіального секрету, посиленому його виведенню війчастим епітелієм, зменшенню катаральних проявів у респіраторних шляхах.

Отже, Евкабал® СИРОП розріджує мокротиння, зменшує інтенсив­ність кашлю, полегшує дихання.

Евкабал® БАЛЬЗАМ (водорозчинна емульсія у тубах по 40 мл) — натуральний протизастудний препарат з противірусною, протимікробною та протигрибковою дією, що проявляється завдяки вмісту ефірної олії евкаліпта (3 г/100 г) та соснової хвої (10 г/100 г).

Евкабал® БАЛЬЗАМ використовують дорослим і дітям для парових інгаляцій, лікувальних ванн та розтирань. Для розтирань дітям від 6 міс до 2 років препарат наносять на спину. Ванни із додаванням бальзаму застосовують для дітей з народження. Бальзам діє через шкіру та дихальні шляхи у найбільш лагідний та безпечний спосіб завдяки високому роз­веденню. Для інгаляцій препарат застосовують з 6 років. Найкращий ефект від процедур отримують при застосуванні інгалятора.

Засіб зменшує в’язкість мокротиння та полегшує відкашлювання. Він добре зарекомендував себе в педіатричній практиці і має високий профіль безпеки.

Евкабал® КРАПЛІ, Евкабал® СПРЕЙ (0,1% ксилометазоліну) та Евкабал® КРАПЛІ ДЛЯ ДІТЕЙ (0,05% ксилометазоліну) — судинозву­жувальні препарати місцевої дії для симптоматичної терапії при нежи­тю. Краплі для дітей призначені для пацієнтів віком від 2 до 12 років.

Завдяки активному компоненту назальні препарати ЕВКАБАЛ® для дорослих і дітей усувають закладеність носа і сприяють швидкому полегшенню носового дихання. Тривала дія засобів — до 12 год — суттєво покращує якість сну, особливо у дітей.

Окрім того, ЕВКАБАЛ® захищає слизову оболонку носа від переси­хання завдяки наявності у складі спеціально розробленого зволожую­чого компоненту.

Особливістю крапель від нежитю є те, що завдяки анатомічній пі­петці забезпечується зручність і точне дозування лікарського засобу.

За необхідності лікування поза домом незамінним буде зручний у застосуванні Евкабал® СПРЕЙ.

Серія протизастудних препаратів ЕВКАБАЛ®: сироп, бальзам, краплі та спрей — це якісні та доступні за ціною лікарські засоби виробництва німецької компанії esparma, які мають бути у кожній до­машній аптечці.


Інформація для медичних та фармацевтичних працівників. Повна інформація міститься в інструкції для медичного застосування.

Р.П. № UA /5753/01/01, Р.П. № UA /5754/01/01, Р.П. № UA /13241/01/01, Р.П. № UA/13241/01/02, Р.П. № UA /13241/02/01

“Фармацевт Практик” #10′ 2018

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ