Лікарські засобиСтатті

Гропринозин: Не пропустити весну

27/03/2018

Коли розтанув сніг і вся природа починає оживати, ми часто не потрапляємо в унісон із радісним буянням життя. Знесилений довгою зимою організм людини стає вразливою мішенню для вірусних інфекцій. Як захиститися від загрозливих вірусних атак, особливо коли зовсім немає часу на хворобу?

Гропринозин сироп: час діяти!

Весною не тільки прокидається природа, але й зазвичай пожвавлюється ділова активність в усіх сферах. Та як на біду водночас активізуються і віруси, спричиняючи сезонну хвилю респіраторних інфекцій. Як не дозволити вірусам зруйнувати довгоочікувані плани? Як не пропустити весну і залишитися у вирі ділового життя? Для лікування ГРВІ у нагоді стане противірусний засіб прямої дії Гропринозин® виробництва компанії «Гедеон Ріхтер». Результати клінічних досліджень та багаторічний досвід практичного застосування переконливо довели дієвість препарату для усунення симптомів респіраторних вірусних інфекцій. Окремо слід відмітити, що Гропринозин® ефективний по відношенню до вірусу грипу.

Гропринозин сироп: один проти всіх

Діюча речовина Гропринозину — інозину пранобекс, у механізмі дії якого виокремлюють два основні ефекти — противірусний та імуномодулюючий. Останній полягає у підвищенні функціональної активності Т- і В-лімфоцитів та значному посиленні продукції інтерлейкінів, інтерферонів та інших лімфокінів, які беруть участь у формуванні специфічного та неспецифічного імунітету. Пряма противірусна дія зумовлена уповільненням синтезу вірусної матричної РНК, що призводить до пригнічення реплікації всіх типів вірусів. Крім того, препарат підвищує активність натуральних кілерів та макрофагів, а допоміжний компонент підвищує доступність інозину для лімфоцитів. У результаті такої комплексної дії зменшується вірусне навантаження на організм, нормалізується діяльність імунної системи, значно активізується синтез власних інтерферонів, що сприяє стійкості до інфекційних захворювань та швидкій локалізації джерела інфекції у випадку його виникнення.

Гропринозин сироп: посій упору, будеш мати зерна гору

Слід пам’ятати, що Гропринозин®, як і інші противірусні засоби, найбільш ефективний, якщо лікування розпочато на ранній стадії хвороби. У випадку ГРВІ необхідно негайно застосувати Гропринозин® вже при перших симптомах або з першої доби захворювання. Препарат застосовують як для монотерапії, так і в комплексному лікуванні з антибіотиками та іншими етіотропними засобами. Ліки у формі таблеток або сиропу приймають після їди через однакові проміжки часу. Інозину пранобекс має високу біологічну доступність. Інозину пранобекс швидко метаболізується та виділяється нирками, не накопичуючись в організмі. Повне виведення метаболітів препарату відбувається через 48 год. Курс лікування при гострих захворюваннях становить від 5 до 14 днів. Після зниження вираженості симптомів захворювання лікування слід продовжувати ще 1–2 дні або довше, залежно від перебігу хвороби та стану хворого. У разі необхідності курс лікування можна повторювати кілька разів за рекомендацією лікаря. Загалом тривалість лікування визначають індивідуально залежно від нозології, тяжкості процесу і частоти рецидивів. Клінічними дослідженнями було доведено значне зниження частоти повторних інфекцій та їхніх ускладнень. Значно зменшуються тривалість захворювання та вираженість клінічних симптомів. Прийом препарату допомагає зменшити кількість прийнятих пацієнтами ліків інших груп, зокрема антибіотиків, а своєчасне застосування Гропринозину допоможе зовсім уникнути хвороби.

Під час сезонного підвищення ризику інфекційних захворювань на перешкоді підступним вірусам постає Гропринозин®. Він допоможе у запобіганні, лікуванні та усуненні ускладнень ГРВІ. Навесні препарат активує ослаблену імунну систему, забезпечить швидке одужання і не дозволить пацієнтам гаяти дорогоцінний час на «лікарняному». Гропринозин® радять професіонали, щоб всі змогли насолодитися весною та не пропустити нічого важливого в житті

Гропринозин

Інформація про лікарський засіб, призначена для розповсюдження серед медичних і фармацевтичних працівників на спеціалізованих семінарах, конференціях, симпзіумах з медичної тематики.

Таблетки Р.П. МОЗ України №UA/6286/01/01 від 14.07.2017 р.

Сироп Р.П. МОЗ України №UA/6286/02/01 від 27.12.2013 р.

“Фармацевт Практик” #3′ 2017

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ