Лікарські засобиСтатті

Крем Бедан: «Вѣрный другъ женщинъ»

28/04/2017

«Кремъ делает лицо свежимъ, нежнымъ и юнымъ. Поразительный результат уже после первой банки» — так заохочували жінок до придбання косметики у рекламній публікації в дореволюційному журналі «Нива». І хоча відтоді минуло понад сто років, сучасна реклама особливо не змінилася. Вона теж запевняє, що косметичні засоби на натуральній основі ідеально доглядають за шкірою обличчя, а також ефективно протистоять старінню шкіри. І, що цікаво, це правда!

Суха шкіра в’яне швидше

Оксамитові «персикові» щічки, майже непомітні пори, відсутність масного блиску — гордість дівчат і молодих жінок із сухою шкірою. Проте у старшому віці ця очевидна перевага молодості перетворюється на серйозну проблему: суха шкіра, схильна до подразнень, стрімко стоншується, вкривається дрібними зморшками і швидше старіє. Позбавлена необхідної кількості ліпідів і вологи, вона потребує спеціального догляду або й допомоги досвідченого косметолога.

Вікове збільшення сухості шкіри пояснюється недостатньою діяльністю сальних залоз. Вони продукують менше жиру, ніж необхідно для утворення природної захисної плівки, яка оберігає шкіру від висихання і впливу негативних зовнішніх чинників.

Природний шкірний жир найкраще зберігає вологу, тому його брак миттєво відображається на рівні зволоження шкіри. Рогові клітини стають сухими, відлущуються, а шкіра в цілому робиться хворобливо чутливою, тому й в’яне завчасно. Проте правильний догляд за шкірою обличчя може допомогти компенсувати нестачу вологи і сповільнити процес старіння.

Секрет досконалості — натуральність

Комплексний догляд за шкірою обличчя передбачає застосування косметичних засобів (бажано однієї лінійки), призначених спеціально для вашого типу шкіри. Натуральні компоненти лосьйонів і кремів, ніжно дбаючи про шкіру, одночасно проявляють лікувальні ефекти.

Наприклад, звіробій, який входить до складу багатьох косметичних засобів, здавна відомий завдяки своїм винятковим цілющим властивостям. Ще за часів Гіппократа його застосовували для лікування ураженої шкіри, при опіках або ошпарюванні. А сучасні науковці у галузі дерматології довели, що гіперфорин, який міститься у звіробої, має одночасно протизапальні та антибактеріальні властивості і сприяє стабільній регенерації пошкоджених шкірних бар’єрів.

Олія з абрикосових кісточок інтенсивно живить, пом’якшує і зволожує шкіру, запобігає її сухості і лущенню, прискорює процес регенерації шкіри. Олія авокадо зволожує і пом’якшує шкіру, повноцінно насичуючи її необхідними поживними речовинами. Олія ши активно зволожує і живить шкіру.

Відтак, ліполосьйон на основі екстракту звіробою звичайного як ефективний зволожувальний засіб попереджає виникнення сухості шкіри та сприяє її регенерації, заспокоюючи навіть шкіру, що свербить і лущиться. Разом з тим він підходить для догляду за шкірою при нейродерміті.

Крем з гіперфорином інтенсивно зволожує шкіру, що запобігає її висушуванню і сприяє відновленню пошкодженої бар’єрної функції, завдяки чому навіть дуже суха, подразнена і запалена шкіра знову стає ніжною і пружною. Такий засіб також допоможе при нейродерміті.

 

Bedan крем не является лекарственным средством. Косметическое средство

“Фармацевт Практик” #4′ 2017

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ