Лікарські засобиСтатті

Маля — це ніжність. Ніжність — це дитячі креми «Доктор Біокон»

30/04/2017

З чим у нас асоціюється ніжність? Із запахом немовляти, дитячим диханням, обіймами сина і донечки. Ніжність — найпереконливіший доказ любові. Дитячі креми «Біокон» — найніжніший догляд за делікатною шкірою малюка

Якраз тому, що шкіра новонародженої дитини оксамитна, м’яка і пружна, у більшості людей поняття «ніжність» і «немовля» знаходяться в одному логічному ланцюжку. Тендітність дитячої шкіри робить її уразливою до різних зовнішніх чинників, зокрема, й засобів для догляду (крему, мила, підгузок) у разі їх неправильного використання. При цьому даються взнаки тонкий поверхневий шар епідермісу в немовляти та добре розвинута капілярна сітка при одночасному недостатньому місцевому імунітеті. Тож пошкодження шкіри можуть спричинити порушення її нормального стану і навіть розвиток пелюшкового дерматиту (ПД).

«Цинкодерм бебі»

Крем «Цинкодерм бебі» від МНВО «Біокон» містить 15% цинку оксиду, екстракти ромашки і календули, олію ши. Ці компоненти забезпечують його протизапальну і підсушувальну дію. Крем оберігає шкіру малюка від попрілостей під підгузком, створює на шкірі бар’єр, який захищає від дії подразливих агентів, зменшує почервоніння і подразнення, а отже, попереджає розвиток пелюшкового дерматиту.

«Біопантенол бебі»

Крем «Біопантенол бебі» завдяки своєму складу (5% D-пантенол, олія ши, екстракти череди і алое, алантоїн) сприяє загоєнню і відновленню ушкоджених ділянок, усуває подразнення, живить і пом’якшує шкіру, посилює її захисні функції. Рекомендований для щоденного догляду за шкірою дітей будь-якого віку, для профілактики пелюшкового дерматиту в немовлят, для регулярного профілактичного догляду за сосками у період годування груддю.

Ефективність, визнана дерматологами

Клінічні дослідження «Цинкодерму бебі» та «Біопантенолу бебі» проводили на базі Івано-Франківського обласного клінічного шкірно-венерологічного диспансеру серед дітей з клінічною картиною пелюшкового дерматиту.

Крем «Цинкодерм бебі» використовували як самостійно, так і в комплексі з основними лікувально-профілактичними заходами у 30 пацієнтів віком від 1 до 18 міс з ознаками пелюшкового дерматиту. Під час застосування крему «Цинкодерм бебі» було відзначено відсутність подразливих та алергічних реакцій, хороше розподілення на поверхні шкіри, підсушувальний вплив на ділянках мацерації, зменшення, а згодом і цілковите усунення почервоніння шкіри, захисну дію від подразливих агентів калу і сечі.

Крем «Біопантенол бебі» використовували у 24 дітей віком від 6 міс до 16 років із сухою, схильною до подразнень шкірою для догляду і профілактики запальних процесів та при пелюшковому дерматиті, а також у дітей із ксерозом і посттравматичними станами шкіри та дерматитом. Під час застосування крему підтверджено виражену пом’якшувальну і зволожувальну дію крему та тривале зберігання на шкірі захисного шару.

Результати проведених досліджень дозволяють дитячим дерматологам рекомендувати ці засоби для використання при пелюшковому дерматиті як монотерапію, так і в комбінації з іншими лікувально-профілактичними заходами.

Доктор БІОКОН оголошує акцію для аптек!

«МНВО «БІОКОН » із 3 травня по 3 червня 2017 р. проводить акцію для клієнтів фармацевтичного дистриб’ютора «БаДМ». Замовляйте 3 упаковки кремів «Цінкодерм бебі» і «Біопантенол бебі» (у будь-якій комбінації) і отримуйте в цій же видатковій накладній 1 упаковку крему для сухої і ніжної шкіри «Біопантенол бебі» за акційною ціною — 0,12 грн з ПДВ

“Фармацевт Практик” #4′ 2017

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ