Лікарські засобиСтатті

СЕДАРИСТОН®: тримай баланс

27/02/2018

Стрес — невід’ємна частина сьогодення сучасної людини. Ваше життя супроводжують тривожність, дратівливість, пригнічений настрій? Швидко втомлюєтесь, не можете сконцентрувати увагу? Здатні спалахнути з першого слова? Вихід є!

Сurate ipsum! [1]

Німецька компанія esparma GmbH, Aristo group представляє в Україні препарат СЕДАРИСТОН®, що поєднує у своєму складі високоактивні екстракти валеріани і звіробою. Складові препарату доповнюють і посилюють ефект одна одної. Висококонцентрований екстракт з трави звіробою стабілізує настрій, доповнюючи седативну і протитривожну дію екстракту валеріани. Завдяки унікальному поєднанню двох екстрактів СЕДАРИСТОН® повертає збалансованість в роботу нашої нервової системи, допомагає бути спокійним та водночас активним і сконцентрованим. Разом ці рослини, валеріана та звіробій, створюють нову якість, в якій кожний із складників набагато ефективніший, ніж поодинці. Підтвердженням цьому є результати низки європейських досліджень, які довели, що дію СЕДАРИСТОНУ можна порівняти з ефектом синтетичних лікарських засобів. При цьому його переносимість принципово відрізняється на краще. СЕДАРИСТОН® сприймається організмом суттєво легше, а безпека його значно вище. СЕДАРИСТОН® не спричиняє залежності і підходить для тривалого застосування.

Спокій+Активність=Седаристон®

Відомо, що усуваючи тривогу і занепокоєння, звичайні седативні препарати зазвичай зумовлюють сонливість, зниження працездатності і концентрації уваги. СЕДАРИСТОН®, на відміну від інших, діє збалансовано — усуває нервове напруження, стабілізує емоційний стан, підвищуючи працездатність і життєвий тонус. Особливо важливим є відсутність негативного впливу препарату на швидкість реакції і координації рухів. Тобто тепер можна не мучити клієнта питаннями «а чи керуєте ви автомобілем?» або «де ви саме працюєте?». Завдяки СЕДАРИСТОНУ допомогти відвідувачу тепер легше простішого.

Приймаю сам, рекомендую іншим

Той, хто спробував ефект препарату на собі, обов’язково порадить його всім своїм знайомим. СЕДАРИСТОН® можна рекомендувати широкому колу людей — і дорослим, і літнім людям, і дітям віком старше 12 років. Приймати препарат слід по дві капсули 2 рази на добу. Звичайний курс прийому становить 4 тижні. Втім, якщо стрес не полишає вас, приймають СЕДАРИСТОН® триваліше — протягом 8 тижнів, якщо треба — і довше.

СЕДАРИСТОН® допоможе вашому відвідувачу швидше впоратися з наслідками стресу, повернутися до активного життя із гарним настроєм і врівноваженістю. А аптекареві — здобути ще одного лояльного клієнта, який наступного разу неодмінно звернеться до вас за консультацією.

Седаристон® — німецька формула рівноваги!

  1. Зціли самого себе.

Інформація для медичних та фармацевтичних працівників. Повна інформація про лікарський засіб міститься в інструкції для медичного застосування.

Р.П. № UA/13150/01/01

“Фармацевт Практик” #2′ 2018

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ