Лікарські засобиСтатті

Спрей Стрепсілс® Інтенсив — швидке та тривале полегшення болю у горлі

25/10/2017

Біль у горлі може бути викликаний багатьма причинами. Але пацієнти, як правило, не з’ясовують їх, а потребують швидкого, ефективного та безпечного засобу для усунення болю у горлі. Що у такому випадку рекомендують експерти?

Стрепсілс: як полегшити страждання пацієнтів?

Біль у горлі може порушити звичний ритм життя, зірвати важливу презентацію, довгоочікувану зустріч та стати на заваді навчальному процесу. Провізорам часто доводиться вислуховувати емоційні нарікання відвідувачів аптеки з цього приводу. «Я вже третій день не можу нічого їсти через нестерпний біль у горлі», — знесилено скаржиться виснажений чоловік. «Зовсім втратила сон… Горло дуже боліло всю ніч», — ділиться своїми переживаннями молода дівчина. Біль у горлі, ускладнене ковтання та набряк — це основні симптоми запалення горла різної етіології, які найбільше турбують пацієнтів. Який ефективний засіб можуть порекомендувати професіонали для швидкого та безпечного усунення симптомів болю та запалення горла?

Стрепсілс: єдиний спрей на ринку України з діючою речовиною флурбіпрофен

Серед ліків від болю у горлі виправданою популярністю користуються засоби місцевої дії, проте особливої уваги заслуговує спрей [1] Стрепсілс® Інтенсив — єдиний на ринку України спрей для симптоматичного лікування болю у горлі з діючою речовиною флурбіпрофен [2]. Це нестероїдний протизапальний засіб, що характеризується прицільним протизапальним та швидким знеболювальним ефектом. Уже після першої дози спрей Стрепсілс® Інтенсив забезпечує швидке та тривале полегшення основних симптомів, на які скаржаться пацієнти, а саме: біль у горлі, ускладнене ковтання та набряк [1].

Стрепсілс: перевірена ефективність

Надзвичайно важливо, що ефективність спрею Стрепсілс® Інтенсив була перевірена при лікуванні болю в горлі різної етіології. Завдяки місцевій дії флурбіпрофену 8,75 мг ефективно усуваються больові симптоми у пацієнтів при інфекціях горла вірусного походження. Після застосування спрею більшість пацієнтів протягом 4–6 годин відчували суттєві полегшення, а саме: значно зменшився біль у горлі, відчуття набряку, процес ковтання не викликав ускладнень. Дослідження показало, що уже після застосування однієї дози спрею Стрепсілс® Інтенсив пацієнти відчули полегшення основних симптомів болю у горлі, а найголовніше те, що cпрей Стрепсілс® Інтенсив діє до 6 годин [3].

Стрепсілс: швидко та дієво

Спеціально розроблена форма спрею забезпечує миттєве потрапляння діючої речовини безпосередньо на слизову оболонку горла, що дозволяє отримати швидкий початок дії зі значним полегшенням уже через 5 хвилин. Спрей із флурбіпрофеном по 8,75 мг ефективно зменшує біль, повертає голос, в той же час, заспокоюючи та пом’якшуючи горло. Спрей Стрепсілс® Інтенсив не містить алкоголю та цукру, має приємний вишнево-м’ятний аромат та забезпечує охолоджуючий ефект. Спрей — є надійним помічником, який швидко та надовго усуває біль, запалення та набряк горла [1].

Спрей Стрепсілс® Інтенсив ефективно, швидко та надовго усуває симптоми болю та запалення горла. Це єдиний на ринку України спрей від болю у горлі із діючою речовиною флурбіпрофен, що починає діяти вже через 5 хвилин і полегшує біль у горлі аж до 6 годин уже з першої дози [1]

Література

  1. Інструкція для медичного застосування лікарського засобу Стрепсілс® Інтенсив, спрей оромукозний, розчин 8,75 мг/доза.
  2. Згідно з даними «Державного реєстру лікарських засобів України» станом на вересень 2017 року.
  3. Russo M. et al. Effects of a single dose of flurbiprofen spray for the treatment of sore // Int J Clin Pharm. — 2015; 37: 193.

Стрепсілс

Р.П. № UA/15692/01/01. Наказ МОЗ України №1391 від 22.12.2016.

“Фармацевт Практик” #10′ 2017

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ