Лікарські засобиСтатті

Стопдіар®: швидка допомога при діареї

01/06/2017

Коли починається діарея, навіть нагальні проблеми переходять до розряду другорядних, а першочерговими стають два питання: «Як скоріше добігти до туалету?» та «Як швидше припинити це неподобство?» Раптова діарея здатна підступно стати на заваді важливим справам, погіршити самопочуття і вплинути на здоров’я

Діарея не терпить зволікань

При гострих кишкових інфекціях діарея виникає як захисна реакція організму, направлена на усунення шкідливих бактерій та їх токсинів. Неприємності, які виникають у разі проносу, полягають не тільки у катастрофічному зростанні частоти випорожнень, зневодненні організму та втраті мікроелементів. Діарея може супроводжуватись млявістю, слабкістю, підвищенням температури тіла, здуттям шлунка та відсутністю апетиту. Пронос може бути симптомом цілого ряду небезпечних захворювань.

При діареї бактеріального походження патогенні мікроорганізми витісняють нормальну мікрофлору травного тракту, що провокує розвиток додаткових хвороботворних бактерій. Пошкоджується слизова оболонка кишечнику, порушується процес всмоктування та засвоєння життєво необхідних речовин. Якщо своєчасно не зупинити діарею, наслідки можуть призвести не тільки до тимчасових змін у повсякденному житті, але й зумовинити розвиток серйозних ускладнень.

Неприємні несподіванки

Святкові пікніки та дачний сезон приносять не тільки позитивні емоції, але й додають ложку дьогтю до бочки меду, підвищуючи ризики розладів шлунку та бактеріальних інфекцій. Світова практика лікування гострих кишкових інфекцій переконливо показує, що швидке одужання забезпечується дотриманням трьох основних принципів: регідраційна та етіотропна терапія у поєднанні з лікувальною дієтою. На період лікування проносу необхідно повністю виключити алкоголь у будь-якій формі.

Слід уникати вживання соків, свіжих овочів і фруктів, гострих і важких для травлення продуктів. При необхідності терапію проводять спільно із сольовим дієтичним харчуванням. Але коли неприємність у вигляді діареї вже сталася, пацієнт потребує негайної допомоги і провізор мусить та може зарадити цьому лиху.

Чого хочуть пацієнти?

Пацієнти з діареєю вимагають від провізора негайного вирішення своєї проблеми. Засіб, якого вони потребують повинен швидко і ефективно зупинити пронос і при цьому не зашкодити організмові. Провізорові важливо пам’ятати, що більшості протидіарейних засобів не властива антибактеріальна активність. Такі препарати хоча і здатні тимчасово покращити стан пацієнта, але не впливають на причину захворювання. Проте для точного виявлення збудника інфекційного захворювання немає часу, оскільки пацієнт потребує термінового припинення діареї. Провізори можуть стати «добрими чарівниками» і допомогти пацієнтам насолоджуватись природою і при цьому швидко вирішити проблему раптової діареї.

Готове рішення

Капсули Стопдіар виробництва компанії «Гедеон Ріхтер» є відмінним вибором для рекомендацій при інфекційній діареї. Стопдіар — це зручний протидіарейний засіб, який прицільно і швидко діє на патогенну мікрофлору, дбайливо зберігаючи корисні мікроорганізми та не впливаючи системно на роботу шлунково-кишкового тракту. Результат дії Стопдіару настає вже в перші години після прийому. Потужна антибактеріальна дія препарату спрямована безпосередньо на причину діареї. Діючою речовиною Стопдіару є кишковий антисептик ніфуроксазид, який протистоїть хвороботворному впливу більшості збудників кишкових інфекцій. При цьому не порушується нормальна мікрофлора травного тракту.

Препарат добре переноситься і практично не має побічних ефектів. Він діє місцево, не всмоктується в кров і не має загальнотоксичних властивостей. Делікатна дія препарату не пригнічує перистальтику і не замикає інфекцію в кишечнику. Стопдіар має простий режим дозування завдяки зручній формі випуску у капсулах по 200 мг ніфуроксазиду. Препарат застосовують внутрішньо, запиваючи невеликою кількістю води, незалежно від прийому їжі. Дорослим достатньо однієї капсули 4 рази на добу. Для капсул не потрібні спеціальні умови зберігання, тому цей лікарський засіб зручно завжди мати при собі і використовувати у разі необхідності.

Стопдіар — це вірний вибір для усунення інфекційної діареї. Вдячний пацієнт не забуде аптеку, де уважний провізор професійно порекомендував кращий засіб для швидкого, ефективного та делікатного припинення проносу!

Стопдіар

Інформація для професійної діяльності медичних та фармацевтичних працівників, призначена для розповсюдження на науково-практичних конференціях.

Р.П. №UA/14478/01/01 від 08.07.2015.

“Фармацевт Практик” #5′ 2017

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ