Лікарські засобиСтатті

Танцюючий мільйонер позаздрить

23/11/2016

ІСТОРІЇ ПРОВІЗОРІВ

Чекайте кожного місяця нову цікаву історію!

На кого схожий цей імпозантний пан з голлівудською борідкою, що уважно розглядає викладені на вітрині ліки від захворювань суглобів? Та ж на танцюючого італійського мільйонера — зірку інтернету Джанлуку Ваккі! Того, з ідеальним тілом і молодесенькою дружиною, що хвацько витанцьовують на палубі білосніжної яхти. Лишень старший на десяток років та з невеличким, акуратним таким черевцем.

— Т а схожий, — каже, — мені донька з онукою вже всі вуха протуркали. Діду, та ти ж викапаний Джанлука. Залишилось хіба танцювати навчитися, і всі незаміжні бабусі в околиці — твої. Їм смішки, а у мене так суглоби крутить, не до танців.

Ну, пане, ви погарячкували. Зарано вам ще на собі хрест ставити. Ми ваші суглоби полікуємо, хоча проблема справді не дріб’язкова

Вихід є

На жаль, артрози та артрити належать до хронічних і прогресуючих захворювань суглобів, які частіше вражають якраз людей після 40–50 років. Для того, аби позбутися неприємних симптомів та відновити хрящову тканину, хворим доводиться тривало приймати три лікарських засоби одночасно: протизапальний, знеболювальний та хондопротектор. Що, певна річ, наносить потрійний удар —по шлунку, печінці, нирках та заодно по гаманцю.

Проте, коли до вирішення проблеми підійти з розумом, серед безлічі сучасних лікарських препаратів можна знайти такий, що поєднуватиме у собі дію трьох згаданих вище.

Один за трьох

Сучасний німецький рослинний лікарський засіб на основі мартінії запашної проявляє ефекти протизапального, знеболювального та хондопротекторного препаратів одночасно. Він усуває запалення, тамує больові відчуття, припиняє руйнування хрящової тканини і навіть сприяє її відновленню. Той, хто вже приймав препарат, відзначає цілу низку відчуттів: проходить скутість і посилюється рухливість суглобів; зменшується час, необхідний для того, щоб розходитися. До того ж біль більше не турбує.

Цей лікарський засіб не лише ефективний, але й безпечний для тривалого використання, що, безумовно, буде важливою опцією для пацієнтів, які вимушені лікувати артрози і артрити не один рік поспіль курсами або постійно. При цьому висококонцентрований екстракт мартінії діє принципово інакше: по-перше, комплексно, по-друге, без тих складних побічних дій, які зазвичай викликають нестероїдні протизапальні препарати. Як бачите, справді існують ліки, яким варто «зберігати вірність» роками.

При високій ефективності та безпечності німецького препарату для лікування суглобів на основі екстракту мартінії, його ціну цілком можна вважати українською, тобто, доступною навіть для пенсіонерів.

Тому, «Джанлуко», не сумнівайтеся: після курсу лікування екстрактом мартінії так розтанцюєтеся, що італійський мільйонер позаздрить.

сустамар

Інформація для медичних та фармацевтичних працівників. Повна інформація міститься в інструкції з медичного застосування

Р.П. № UA/12869/01/01 від 09.04.2013.  Інструкція для медичного застосування препарату СУСТАМАР, таблетки, вкриті оболонкою

“Фармацевт Практик” #11′ 2016

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ