Лікарські засобиСтатті

Відпустка без проблем. ЕСПА-ФОЦИН®: ласкаво просимо у літо без циститу

09/08/2018

Всі ми з нетерпінням чекаємо чергової відпустки, адже вона дає нам можливість втілити в життя все те, про що мріялося протягом року

Нарешті відпустка… Така довгоочікувана, вимріяна і наперед спланована. Але ж важливим є не тільки наше бажання відпочити, але і те, як зробити цей відпочинок справді повноцінним. А це значить, що, вирушаючи у відпустку, ми хочемо відчувати себе там здоровими. Певна річ, цистит у відпускні плани не входить, але, на жаль, вберегтися від нього не завжди вдається. На літніх курортах розвитку гострого циститу або загостренню його хронічної форми можуть сприяти декілька чинників. Зокрема, під час акліматизації знижується імунітет, тому підвищується ризик захворіти на цистит. Цьому ж сприяє різкий контраст між температурами розпеченого сонцем повітря і прохолодної водойми для купання. Підвищення сексуальної активності (коли ж, як не на відпочинку?) також сприяє виникненню урологічних проблем і, зокрема, циститу. Окрім того, якщо людина вже колись потерпала від цього захворювання, то під час відпустки, з великою вірогідністю, рекурентні епізоди можуть повторитися. Погодьтеся, це зовсім недоречно на відпочинку.

Переможемо цистит однією лівою

еспа-фоцинЕСПА-ФОЦИН® — сучасний лікарський засіб для швидкого подолання циститу та надійного запобігання його рецидивам.

ЕСПА-ФОЦИН® (фосфоміцин 3000 мг) — це селективний антибіотик, призначений для лікування інфекцій саме січового міхура. У формі порошку для приготування розчину для перорального застосування цей лікарський засіб виробляється відомою німецькою компанією Esparma, Aristo group. Він має винятково високу чутливість проти основних збудників циститу, вона сягає понад 97%. Для прикладу, чутливість збудників до нітрофуранів не перевищує 82%, що не гарантує повного одужання. ЕСПА-ФОЦИН® долає цистит одним ударом, оскільки для більшості пацієнтів достатньо всього одноразового прийому препарату для повного курсу лікування неускладненого циститу. Порошок розчиняють у 1/2 склянки прохолодної води і приймають натще. Переваги такого однодозового курсу є очевидними: висока прихильність пацієнтів саме до такого режиму лікування, неможливість порушення пацієнтами режиму прийому, мінімізація побічних ефектів, потенційне зниження резистентності патогенних мікроорганізмів, довготривала дія. Показником безпеки препарату є можливість призначення його жінкам навіть в період вагітності та дітям з 12-ти років.

Відповідно до європейських та українських протоколів лікування фосфоміцин (ЕСПА-ФОЦИН®) є препаратом першої лінії в терапії неускладненого гострого циститу. До того ж він діє швидше інших антибіотиків, які необхідно застосовувати не менше 5–7 днів.

Доступна ціна препарату, у порівнянні з його європейськими аналогами, є вагомою перевагою для пацієнтів з різним рівнем достатку.

ЕСПА-ФОЦИН® — це просте і швидке лікування циститу та його попередження під час відпустки. Він буде дуже доречним в будь-якій курортній аптечці.

Інформація для медичних та фармацевтичних працівників.

Р.П. № UA/14782/01/01 від 18.12.2015.

“Фармацевт Практик” #7-8′ 2018

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ