Лікарські засобиСтатті

Вилікують і захистять

18/11/2015

У холодну пору року різко збільшується кількість застудних захворювань серед дітей і дорослих. Практично кожен хворий на ГРВІ запитує у першостільника препарати від болю у горлі і нежитю. Традиційно при придбанні ліків відвідувачів цікавлять їхня якість, ефективність, безпека та доступність. Усім цим критеріям вимогливого пацієнта повністю відповідають німецькі препарати Нео-ангін і Назік

Горло любить турботуNeo_angin

Одна таблетка для розсмоктування Нео-ангін містить три активні речовини: 2,4-дихлорбензиловий спирт, амілметакрезол і левоментол. Перші два компоненти (антисептики локальної дії) перешкоджають росту і розмноженню бактерій у порожнині рота і горла, оскільки активні щодо широкого спектра бактерій, а також проявляють протигрибковий вплив. Третій складник — левоментол — доповнює два попередніх знеболювальним ефектом. Відтак, завдяки синергії три складники чинять подвійну дію: лікувальну — знищуючи існуючі мікроби, та профілактичну — перешкоджаючи фіксації і розмноженню мікроорганізмів на слизовій оболонці рота і горла.

Нео-ангін допомагає також при місцевому лікуванні інфекційно-запальних захворювань порожнини рота та гортані, зокрема, стоматиті, гінгівіті, тонзиліті, фарингіті, ларингіті. Важливо, що при вчасному застосуванні цього ЛЗ потреба в антибіотику зменшується або й зовсім відпадає.

NasicНежить? Вчора минув!

До складу німецького комбінованого назального спрею Назік входять дві діючі речовини, які, наче досвідчені гравці в добрій команді, вдало доповнюють, розширюють і поглиблюють дію одне одного. Ксилометазолін як похідне імідазолу звужує судини порожнини носа, зменшує набряк і сприяє легшому відходженню виділень. Клінічний ефект після застосування Назіка можна спостерігати вже через 5–10 хв.

Декспантенол — біологічно активне похідне пантотенової кислоти (вітаміну групи В). Беручи участь у виробленні тканинної імунної відповіді, він сприяє регенерації епітелію слизової оболонки носа та її загоєнню.

Назік використовують при запальному, післяопераційному або вазомоторному набряку слизової оболонки носа. Він показаний при ГРЗ з ознаками риніту, гострому алергічному риніті, синуситі, отиті середнього вуха у комбінованій терапії з метою зменшення набряку носоглотки, а також для відновлення порушеного носового дихання після хірургічних втручань у носовій порожнині.

 

Реклама лікарських засобів. Перед застосуванням препаратів ознайомтесь з інструкцією.

Р.П. № UA/9132/01/01, Інструкція для медичного застосування препарату Назік, спрей назальний

№ UA/7673/01/01, Інструкція для медичного застосування препарату Нео-ангін без цукру, льодяники

№ UA/7674/01/01, Інструкція для медичного застосування препарату Нео-ангін, льодяники 

№ UA/10762/01/01, Інструкція для медичного застосування препарату Нео-ангін вишня, таблетки для розсмоктування

№ UA/10972/01/01, Інструкція для медичного застосування препарату Нео-ангін шавлія, таблетки для розсмоктування

“Фармацевт Практик” #11′ 2015

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ