Лікарські засобиСтатті

Як позбутися циститу швидко і надовго?

23/04/2019

Цистит — це справжня катастрофа, яка несподівано може спіткати жінку будь-якого віку. Дані статистики свідчать, що у кожної другої жінки хоча б раз у житті виникає гостре запалення сечового міхура, яке є найпоширенішою причиною тимчасової непрацездатності серед усіх урологічних захворювань. Окрім того, проблему циститу ускладнює висока частота розвитку рецидивів у 25–50% жінок впродовж року після початкового курсу лікування цієї недуги. Тому метою лікування при гострих запаленнях сечових шляхів є не тільки швидке й ефективне знищення мікробного збудника та усунення ознак гострого процесу, але й запобігання переходу недуги у хронічну форму. Таким чином, попереджається розвиток ускладнень, рецидивів і відновлюються природні захисні функцій організму

ЦИСТО-АУРИНЯк досягти гарантованого результату у лікуванні циститу?

При інфекціях сечових шляхів доцільне комплексне лікування, важливою складовою якого є фітотерапія, яка сприяє прискоренню одужання і знижує ризик рецидивів. Особливу увагу фахівців привертає екстракт золотарника, який протягом тривалого часу з успіхом застосовується для лікування цієї недуги в Європі.

ЦИСТО-АУРИН® — німецький лікарський засіб, який завдяки вираженому клінічному ефекту і низькій частоті побічних реакцій здобув довіру і популярність серед лікарів і пацієнтів і нашої країни. Це натуральна альтернатива антибактеріальним засобам у лікуванні циститу. Ефективний однокомпонентний рослинний препарат містить стандартизований екстракт золотарника у максимальній дозі (300 мг).

Головна перевага препарату ЦИСТО-АУРИН® — багатовекторність фармакотерапевтичної дії стандартизованого екстракту золотарника, що входить до його складу. На відміну від інших засобів фітотерапії ЦИСТО-АУРИН® одночасно проявляє кілька потужних активностей, а саме: антибактеріальну, аналгетичну, протизапальну, спазмолітичну та діуретичну. Завдяки цьому зменшує біль, спазм та різі вже з перших годин застосування, тому полегшення можна відчути дуже швидко. Надзвичайно важливим є те, що золотарник, що входить до складу препарату ЦИСТО-АУРИН®, ефективно бореться з першопричиною циститу, інфекцією, і перемагає її. Разом з тим, натуральний препарат ЦИСТО-АУРИН® вирізняється високою безпекою, навіть у разі застосування протягом тривалого часу.

Однієї упаковки препарату (№ 20) зазвичай достатньо для лікування гострого неускладненого циститу, а для закріплення результату доцільно застосувати ще одну-дві.

Серед основних характеристик препарату ЦИСТО-АУРИН® — висока протирецидивна активність, навіть після закінчення лікування, тобто тривала післядія, що підтверджено ґрунтовними клінічними дослідженнями. Тому препарат ефективно застосовується у лікуванні хронічного циститу, найчастіше в комбінації з антибіотиками, найкраще з фосфоміцином. Тривалість такої комплексної терапії набагато довша (до 6 місяців).

Різнобічні клінічні ефекти натурального лікарського засобу ЦИСТО-АУРИН® дозволяють проводити монотерапію без одночасного застосування багатьох інших препаратів: антибактеріальних, протизапальних, знеболюючих, спазмолітичних, діуретичних. А це відчутно заощаджує гроші пацієнтів і знижує значне фармацевтичне навантаження на організм.

Література

  1. Скрябин Г.Н., Александров В.П. Циститы (учебное пособие), СПб.: 2006.
  2. Савустьяненко А.В. Применение экстрактов золотарника обыкновенного для лечения заболеваний мочевыводящих путей // Почки. – 2014. – № 4.
  3. Assessment report on Solidago virgaurea L., herba. European Medicines Agency Evaluation of Medicines for Human Use, 2008.
  4. Шостак М.В., Костев Ф.И., Лукинюк Е.И. Эффективная профилактика часто рецидивирующих инфекций мочевых путей действием препарата золотарника обыкновенного (Solidago virgaurea) Цисто-аурин // Почки. – 2018. – № 3.

Інформація для медичних та фармацевтичних працівників. Повна інформація міститься в інструкції для медичного застосування.

Р.П № UA/13325/01/01 від 02.01.2019.

“Фармацевт Практик” #4′ 2019

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ