Лікарські засобиСтатті

Застуда: переформатування

03/04/2018

Для того щоб подолати гострі респіраторні захворювання швидко і надійно, необхідно діяти вчасно і правильно

«Підхопили» вірус?

Віруси — вони такі, що комп’ютерні, що біологічні. І ті, й інші завдають нам відчутної шкоди. Вірус у комп’ютері створює власні копії, знищує, пошкоджує, викрадає дані, знижує або й цілком зводить нанівець працездатність комп’ютерної операційної системи. Віруси застуди і грипу — парагрипозної, аденовірусної, риновірусної інфекції (загалом їх існує понад 200 видів), які потрапили в організм людини, провокують нежить, біль у горлі, кашель, підвищення температури тіла і у підсумку також позбавляють нас працездатності.

Професійний айтішник добре знає, як знищити комп’ютерний вірус, а кваліфікований провізор переконливо пояснить, як подолати вірус в організмі, зокрема кашель та біль у горлі, що є основними проявами застудного захворювання.

Місцеве лікування — найкраща опція

При кашлі хороший ефект дають препарати у формі пастилок, діючою речовиною яких є амброксолу гідрохлорид. Такий муколітичний засіб полегшує виділення мокротиння, а отже, діє швидко. Пастилки є особливо зручними для людей, які ведуть активний спосіб життя.

При болю у горлі обґрунтованим вибором буде місцевий комбінований антисептик. Впливаючи безпосередньо на місце ураження, він майже не всмоктується у кров і практично не спричиняє серйозних побічних ефектів.

Таблетки для розсмоктування містять три активні речовини: 2,4-дихлорбензиловий спирт, амілметакрезол і левоментол. Перші два компоненти (антисептики локальної дії) перешкоджають росту і розмноженню бактерій у порожнині рота і горла, оскільки активні щодо широкого спектра грампозитивних і грамнегативних бактерій, а також чинять протигрибкову дію. Левоментол доповнює дію цих двох компонентів знеболюючим ефектом, що полягає у стимулюванні холодових рецепторів слизової оболонки.

Поєднуючи пастилки від кашлю з таблетками для розсмоктування від болю в горлі, можна швидко та ефективно позбутися основних проявів застуди.

Інформація для спеціалістів у галузі охорони здоров’я. Повна інформація про препарати Нео-Бронхол та Нео-Ангін міститься в інструкціях для медичного застосування.

Р.П. № UA/4003/01/01 від 24.05.2013; № UA/7673/01/01, № UA/10762/01/01,
№ UA/10972/01/01, № UA/7674/01/01.

“Фармацевт Практик” #3′ 2018

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ