НовиниПодії

21 листопада, семінар у форматі телемосту «Роль провізора/фармацевта у забезпеченні сучасної фармакотерапії та надання екстреної медичної допомоги»

НовиниПодії

21 листопада, семінар у форматі телемосту «Роль провізора/фармацевта у забезпеченні сучасної фармакотерапії та надання екстреної медичної допомоги»

05/11/2018

В середу, 21 листопада, 2018 р. відбудеться навчальний семінар у форматі телемосту «Роль провізора/фармацевта у забезпеченні сучасної фармакотерапії та надання екстреної медичної допомоги». Захід проходить згідно з наказом МОЗ № 276 від 16.02.18 та реєстром МОЗ та НАМН України, при підтримці НМАПО ім. П.Л. ШупикаІнституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації, Національного фармацевтичного університету, Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця.

Аудиторія: фармацевти, провізори

Цілі навчання:

  • У результаті цієї освітньої діяльності учасники зможуть:
  • Краще орієнтуватися у проблематиці, представленій на лекціях
  • Застосовувати дані на практиці
  • Підвищити свою компетенцію
  • Передати досвід колегам
  • Надавати більш ефективну допомогу пацієнтам

Адреси проведення семінару:

  • Київ, вул. Михайлівська, 1/3, готель «Козацький» (Майдан Незалежності)
  • Житомир, пл. Перемоги, 10, БЦ «Імперіал», конференц-зал, 2-й поверх
  • Полтава, вул. Котляревського, 22-Б, БЦ «Сучасний Дім», конференц-зал, 3-й поверх

Участь в семінарі БЕЗКОШТОВНА

Початок реєстрації о 8.30

Завантажити ЗАПРОШЕННЯ

Завантажити ПРОГРАМУ СЕМІНАРУ

Інформація про лекторів:

Зайченко Ганна Володимирівна, доктор мед. наук, професор, зав. кафедри фармакології НМУ імені О.О. Богомольця

Бекетова Галина Володимирівна, доктор мед. наук, професор, зав. кафедри дитячих і підліткових захворювань НМАПО імені П.Л. Шупика

Головач Ірина Юріївна, доктор мед. наук, професор, заслужений лікар України, керівник центру ревматології клінічної лікарні «Феофанія» ДУС

Бездітко Наталія Володимирівна, доктор мед. наук, професор кафедри фармакоекономіки НФаУ

Міщенко Оксана Яківна, доктор фарм. наук, професор, зав. кафедри клінічної фармакології
Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації НФаУ

Горбунова Ольга Володимирівна, доктор мед. наук, зав. кафедри акушерства, гінекології
та перинатології НМАПО імені П.Л. Шупика, лікар-організатор вищої категорії, лікар акушер
гінеколог вищої категорії

Мамчур Віталій Йосипович, доктор мед. наук, професор, зав. кафедри фармакології та клінічної фармакології ДЗ «ДМА МОЗ України»

Гогунська Інна Володимирівна, доктор мед. наук, заслужений лікар України, лауреат Державної премії України у галузі науки і техніки, заступник керівника Центру алергічних захворювань верхніх дихальних шляхів та вуха ДУ «Інститут отоларингології імені проф. О.С. Коломійченка НАМН України», міжнародний бізнес-тренер тренінгової компанії «ASK»

Толстікова Катерина Ігорівна — лікар-дієтолог, педіатр, фуд-терапевт, спеціаліст по
функціональній медицині і Anti-age харчуванню. Експерт в біохімії, ендокринології і
нутріогенетиці.

Горбунова Ольга Володимирівна, доктор мед. наук, зав. кафедри акушерства, гінекології
та перинатології НМАПО імені П.Л. Шупика, лікар-організатор вищої категорії, лікар акушер-
гінеколог вищої категорії

Вперше в Україні учасникам семінару буде видано Міжнародний Сертифікат на 2 credit units та Сертифікат на 2 бали за Національною шкалою.

Акредитація заходу:

Цей захід заплановано та буде проведено відповідно до вимог та стандартів Європейської академії безперервної медичної освіти та безперервного професійного розвитку (European CME-CPD Academy).

European CME-CPD Academy уповноважена організовувати та проводити освітні заходи на міжнародному рівні в рамках безперервної медичної освіти та присвоювати учасникам European CME-CPD Academy CME credits. Фармацевти отримають таку кількість міжнародних кредитів, яка відповідає часу їхньої участі у заході (1 година = 1 кредит).

Як отримати міжнародні кредити:

Щоб отримати свої кредити, ви повинні взяти участь у заході протягом 2 годин та заповнити форму оцінки. Обміняйте заповнену форму оцінки в кінці семінару на свій сертифікат настійці реєстрації.

Українські фармацевти та провізори вперше отримають сертифікат з міжнародними кредитами

Європейська академія безперервної медичної освіти та безперервного професійного розвитку (European CME-CPD Academy) є незалежною організацією з акредитації та сертифікації освітніх заходів. Вона створена для надання високоякісної неупередженої безперервної освіти для професіоналів галузі охорони здоров’я в Європі.

Усі освітні програми, які пропонує Академія, проходять рецензування, відповідають суворим рекомендаціям щодо контролю якості та розроблені відповідно до навчальних потреб.

Освітні програми спрямовані на підвищення компетенції спеціалістів та застосування здобутих ними знань для поліпшення якості медичної допомоги пацієнтам.

Кредитна одиниця є елементом оцінювання участі в іноземних міжнародних заходах або в Україні у міжнародних заходах, які акредитовані в міжнародних організаціях. Сьогодні кредити, отримані в рамках заходів безперервної медичної освіти, акредитованих European CME-CPD Academy, зараховуються в США, Європі та Канаді і, з прийняттям Положення «Про систему безперервного професійного розвитку медичних та фармацевтичних працівників», будуть зараховуватись в Україні.

Вперше в Україні у результаті співробітництва European CME-CPD Academy і Групи компаній МедЕксперт реалізовано можливість проводити освітні заходи безперервної медичної освіти з наданням спеціалістам сертифікатів міжнародного зразка з European CME-CPD Academy CME credits.

_________________

Інформація про захід та календар подій на сайті організаторів – Групи компаній “МедЕксперт”: https://med-expert.com.ua/ua/seminars_for_doctors/telemist-dlja-farmacevtiv/

З організаційних питань звертатися: +38 (044) 498 08 80, моб: 063 8596261

e-mail: [email protected] – Кисельова Тетяна

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ