Новини

ACINO в Україні разом з «Пробігом під каштанами 2018» заради дитячих сердець

Новини

ACINO в Україні разом з «Пробігом під каштанами 2018» заради дитячих сердець

24/05/2018

03 червня 2018 року команда швейцарської фармацевтичної компанії ACINO в Україні візьме участь у 26-му благодійному «Пробігу під каштанами».

Благодійний пробіг, який націлений привернути увагу до потреб маленьких пацієнтів з вадами серця, щорічно збирає тисячі соціально-активних учасників. Всі кошти, отримані від участі команд від компаній, що оперують на ринку України, та інших учасників, підуть на закупівлю необхідного обладнання та витратних матеріалів для Науково – практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Така благодійна ініціатива вже стала доброю традицією і для співробітників ACINO в Україні. На старт «Пробігу під каштанами» від ACINO в Україні вийде 60 учасників, тобто удвічі більше, ніж у минулому році. Енергійні співробітники компанії зроблять справжній ривок заради порятунку дитячих життів.

ACINO, як соціально-відповідальна компанія, бере активну участь у програмах Міністерства охорони здоров’я України та благодійних проектах, слідуючи своїй місії – підтримка пацієнтів. Кардіологія є одним з основних терапевтичних напрямків діяльності компанії. Саме тому ACINO в Україні, підтримуючи цю спортивно-благодійну акцію, має на меті не тільки збільшити інтерес населення до активної фізкультурної діяльності, а й прагне привернути увагу до факторів ризику розвитку серцево-судинних захворювань та методів їхньої профілактики.

У 2017 році команда ACINO в Україні уперше долучилась до «Пробігу під каштанами». А вже цього року, окрім командної участі у Благодійному пробігу, компанія підтримує забіг команди дітей з аутизмом в рамках спортивного проекту “Kids AUTISM Games”, започаткованого у співробітництві з БО “Спорт заради Миру” та МГО «Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім».

Також, ставши одним із партнерів акції, компанія пропонує різноманітні активності для всіх гостей заходу.

ACINO в Україні запрошує всіх приєднатися до масштабної благодійної акції!

Джерело: прес-служба ACINO в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ