Новини

ACINO займатиметься просуванням і комерціалізацією 9 товарних знаків MERCK

Новини

ACINO займатиметься просуванням і комерціалізацією 9 товарних знаків MERCK

08/08/2017

MERCK та ACINO підписали дистриб’юторську угоду: ACINO займатиметься просуванням і комерціалізацією 9 товарних знаків MERCK для лікування серцево-судинних та ендокринних захворювань в Україні, Вірменії, Азербайджані, Казахстані, Киргизстані, Молдові, Туркменістані, Таджикистані, Узбекистані, Грузії, Білорусі та Монголії

На початку липня 2017 року швейцарська фармацевтична група компаній ACINO уклала дистриб’юторську угоду з однією з провідних науково-технологічних компаній світу Merck про виключне право на комерційну реалізацію і просування низки препаратів компанії Merck в країнах СНД і Монголії, за винятком Росії, з 01 січня 2018 року.

Відповідно до умов угоди ACINO представлятиме 9 торгових марок компанії Merck для
лікування серцево-судинних та ендокринних захворювань (цукровий діабет та
захворювання щитоподібної залози) на ринках України, Вірменії, Азербайджану,
Казахстану, Киргизстану, Молдови, Туркменістану, Таджикистану, Узбекистану, Грузії,
Білорусі та Монголії.

До пакету угоди входять наступні торгові марки: CONCOR®, CONCOR® COR, LODOZ®,
GLUCOPHAGE®, GLUCOPHAGE® XR, GLUCOVANCE®, EUTHYROX®, JODBALANCE®,
THYROZOL®.

«Партнерство є невід’ємною частиною нашої стратегії. Високий попит на продукцію компанії Merck швидко посилить позиції ACINO в країнах СНД і Монголії та прискорить зростання нашого бізнесу», – зазначив Каллє Канд, Генеральний директор ACINO. З метою забезпечення безперервного доступу препаратів на ринки країн, що розвиваються, ACINO розширює свою присутність в регіоні СНД, створюючи локально нові робочі місця.

З 01 січня 2018 року компанія «Фарма Старт», що входить до складу швейцарської фармацевтичної групи ACINO, буде відповідати за дистрибуцію і маркетинг препаратів компанії Merck для лікування серцево-судинних та ендокринних захворювань (цукровий діабет і захворювання щитоподібної залози) в Україні, а також проведення заходів, спрямованих на підвищення обізнаності населення України щодо зазначених захворювань.

«Ми, згідно зі стратегією розвитку компанії, продовжуємо зміцнювати власний продуктовий портфель і виводити на вітчизняний ринок високоякісні продукти з метою поліпшення якості життя українських пацієнтів. Партнерська угода ACINO з компанією Merck забезпечить доступ до інноваційних лікарських засобів не тільки українським пацієнтам, а й пацієнтам в країнах СНД і Монголії. Я впевнений, що ми станемо надійним партнером одного зі світових лідерів в розробці і виробництві високотехнологічних препаратів», – прокоментував дану угоду Євген Заїка, Регіональний директор ACINO в країнах СНД.

Роджер Янссенс, Директор Merck Biopharma в Росії та СНД: «Мета компанії Merck –
надати доступ до лікарських засобів в усіх країнах і регіонах світу, де пацієнти їх
потребують. Ми раді мати таких надійних партнерів, які можуть забезпечити
потужну маркетингову і логістичну підтримку бізнесу на високому рівні і відповідно до
вимог законодавства там, де компанія Merck не веде власну операційну діяльність».
Фінансові умови угоди не розголошуються.

Джерело: офіційний веб-сайті ACINO

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ