Новини

Актуальні теми аптечної справи: погляд фахівця

15/02/2016

Анонс спецпроекту для аптек

Партнер проекту
biokon_2014_

 

 

Традиційно ми очікуємо від нового року позитивних змін — зростання економіки, поліпшення бізнес-клімату, якісного розвитку своєї компанії. А ще — нових знань і компетентностей, свіжих ідей, знайомств з людьми, професійний досвід яких допоможе відшліфувати аптекарську майстерність та зробити аптеку, як заклад охорони здоров’я, успішною й конкурентоспроможною. Оптимістичні сподівання читачів журналу «Фармацевт Практик» вирішило підтримати Медичне науково-виробниче об’єднання «БІОКОН», започаткувавши на сторінках нашого видання нову рубрику: «Актуальні теми аптечної справи: погляд фахівця».

Мета проекту — обмін думками, фахове спілкування між провізорами і фармацевтами — працівниками першого столу. Нова рубрика буде своєрідним «вільним мікрофоном», адже всім охочим ми надаємо можливість висловитися і бути почутими. Ваша думка стосовно актуальних тем охорони здоров’я та роботи в аптеці для нас дійсно важлива.

Першою до обговорення пропонуємо тему: «Епідемія грипу в Україні», яка, з огляду на значну кількість цьогорічних випадків захворювання, нікого не залишає байдужим. З якими проблемами у цей період відвідувачі аптек звертаються найчастіше? У яких випадках потрібно негайно скерувати хворого до лікаря, аби уникнути фатальних наслідків грипу? Якими ускладненнями загрожують грип і важка форма застуди? Особливості лікування дітей та людей похилого віку. Грип і вагітність. Вітчизняні та закордонні лікарські препарати для лікування сезонних застудних захворювань і грипу: що обрати? Всі ці питання хвилюють як відвідувачів аптек, так і фахівців.

Бажаючі стати учасниками проекту і поділитися своїм досвідом можуть телефонувати за номером (044) 498-06-72 або надсилати листи на електронну адресу: [email protected]

Дзвінки і листи читачів журналу щодо теми: «Епідемія грипу в Україні» приймаються до 1 березня!

Прямий діалог з фахівцями на важливі й злободенні теми сприятиме покращанню роботи аптечних закладів, а отже, ефективності і прибутковості аптечного бізнесу. Водночас дасть змогу завоювати широке коло постійних клієнтів завдяки розширенню фармацевтичних послуг і фармацевтичної опіки, вибудувати довірливі і чесні стосунки між фармацевтом і відвідувачем аптеки, наблизить першостільника до пацієнта.

Цей проект, як і діяльність компаній «БІОКОН» та «Фармацевт Практик», носить соціально значущий характер, оскільки додаватиме аптекарям впевненості і підвищить їх відповідальність та вкотре нагадає про голов­не призначення аптечних закладів — допомагати людям бути здоровими.

Експерти рубрики отримають подарунки від компанії «БІОКОН».

Маємо надію, що новий проект принесе практичну користь усім читачам журналу «Фармацевт Практик». Наступна тема для обговорення буде анонсована у лютневому номері.

 

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ