Новини

Бадьоре та комфортне життя з препаратами компанії Naveh Pharma

Новини

Бадьоре та комфортне життя з препаратами компанії Naveh Pharma

07/06/2017

В перший день літа в конференц-залі респектабельного столичного ресторану «Липський» компанія «Бізнес Центр Фармація» провела брифінг Ніцана Примора, засновника та президента компанії Naveh Pharma (Ізраїль). Naveh Pharma — дослідницька компанія, розробник інноваційних препаратів, власник запатентованих формул, зокрема формули Магнокс, яка відрізняється високим рівнем біодоступного магнію

Україна ― Ізраїль: вектори співпраці

Як зазначив Еміль Бен Нафталі, Заступник Посла Держави Ізраїль в Україні, в рамках договору про співпрацю плідно розвивають торговельні відносини в таких галузях, як сільське господарство, медицина, фармація тощо. З цього приводу перспективним вбачається вихід на український ринок інноваційних продуктів виробництва компанії Naveh Pharma.

Засновник проекту «Магнокс» Сергій Калашнік підкреслив, що Naveh Pharma розробляє та експортує медичні технології для безпечного та комфортного життя більш ніж у 50 країн світу. Зокрема, використання революційної фармацевтичної технології дозволило створити найбільш біодоступну форму магнію на основі мінералів Мертвого моря. Останнє є вкрай важливим для здоров’я населення, оскільки навіть в цивілізованих країнах світу більшість людей вживають мінімум удвічі менше магнію, ніж це потрібно для нормального функціонування організму (400 мг/добу).

Мінерал життя

Вчений Ніцан Примор презентував лінійку препаратів магнію виробництва компанії Naveh Pharma. Він нагадав, що магній задіяний більш ніж в 300 біохімічних реакціях в організмі, а також бере участь в енергетичному обміні та синтезі білків.

Магній допомагає нормальній роботі м’язів і нервової системи, підтримує стійкий ритм серця та здоров’я імунної системи, а також зберігає міцність кісток. Магній сприяє регуляції рівня глюкози в крові, нормалізації артеріального тиску та бере участь у синтезі колагену.

Дефіцит магнію може виникати через особливості харчування, надмірне фізичне та емоційне навантаження, в період вагітності, а також у разі захворювання та застосування лікарських засобів, що швидко вичерпують внутрішні запаси магнію.

Про те,що організму не вистачає магнію, можуть сигналізувати такі симптоми, як постійна втомлюваність, порушення серцевого ритму, головний біль, припливи жару, втрата апетиту, а також відчуття оніміння, поколювання, м’язові скорочення та судоми.

Дефіцит магнію має численні наслідки та позначається на багатьох функціях організму, перш за все на роботі міокарда, нервової системи та ефективності вуглеводного обміну.

Нестача магнію в організмі спрчиняє спазм гладких м’язів, підвищення скоротливості матки та судомної активності.

Дефіциту магнію належить значна роль у розвитку таких ускладнень, як невиношування вагітності, відшарування хоріона та плаценти, синдром затримки розвитку плода, прееклампсія, передчасні пологи.

Натуральні та доступні джерела магнію та вітамінів

Дієтічна добавка Комфорт Магнокс виробництва компанії Naveh Pharma — ефективний та дієвий спосіб підтримки нормального рівня магнію в організмі, який усуває головні прояви магнієвого дефіциту та попереджає появу судом у ногах.

Це гранульований магнієвий комплекс, видобутий з мінералів Мертвого моря. Він містить найбільш біодоступну форму магнію (магнію оксиду моногідрат), а також вітаміни Е та В6, які знаходяться в капсулі рослинного походження з гідроксипропілметилцелюлози (Vegicap).

Фахівці компанії Naveh Pharma використали революційну фармацевтичну техніку, щоб розробити це нове з’єднання, яке швидко розчиняється та добре поглинається організмом порівняно навіть зі звичайним магнію оксидом або магнію гідроксидом.

Препарат сприяє попередженню та усуває судоми в ногах (особливо такі, що виникають вночі), а також так званий синдром неспокійних ніг та підвищує запаси життєвих сил.

Підтримати жінок в період вагітності допоможе дієтична домішка ПрегнаМагнокс — гранульований магнієвий комплекс, видобутий з мінералів Мертвого моря, що складається з магнію оксиду моногідрату, а також вітамінів Е, В6 та В1.

Препарат сприяє пригніченню скоротливої активності гладких та поперековосмугастих м’язів (у тому числі матки), що попереджує появу та усуває судоми в ногах і знижує ризик артеріальної гіпертензії, еклампсії та передчасних пологів.

Підготувала Олександра Демецька
Фото: Vladislav Pinchuk

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ