Новини

Bayer: бізнес на рівні попереднього року згідно із запланованою стратегією

Новини

Bayer: бізнес на рівні попереднього року згідно із запланованою стратегією

15/03/2018

Операційна діяльність компанії Bayer у 2017 році була на рівні попереднього року.

«Ми вжили основних заходів для запланованого придбання Monsanto, – зазначив голова правління компанії Вернер Бауманн у на конференції з фінансової звітності 27 лютого в Леверкузені. –  Цей рік знову став рекордним для Фармацевтичного підрозділу. В підрозділах Consumer Health і Crop Science знизилися показники продажів і прибутків – однак в останньому випадку це було пов’язано зі складною ситуацією в Бразилії. Підрозділ Animal Health продемонстрував підвищення продажів і прибутків».

Минулого року компанія Bayer вже отримала дозволи у деяких країнах на придбання Monsanto, зокрема, в Бразилії, яка є одним з найважливіших сільськогосподарських ринків у світі. За словами пана Бауманна, компанія має на меті  отримати всі дозволи в другому кварталі 2018 року.

У 2017 році був обсяг продажів групи Bayer збільшився на 1,5% з коригуванням відносно валютних курсів і портфоліо до показника 35,015 млрд. євро. Чистий прибуток збільшився на 61,9 відсотки до позначки 7,336 млрд. євро, а чистий прибуток на одну акцію від поточної діяльності – на 1,0% до 6,74 євро.

Особливого успіху досяг Фармацевтичний підрозділ (рецептурні препарати). Обсяг продажів рецептурних препаратів збільшився на 4,3% (з коригуванням відносно валютних курсів і портфоліо) до 16,847 млрд. євро – це новий рекорд підрозділу. Драйверами успіху стали ключові продукти: загальний обсяг продажів орального антикоагулянта Xarelto™, офтальмологічного лікарського засобу Eylea™, протиракових препаратів Stivarga™ та Xofigo™ та препарату для лікування легеневої гіпертензії Adempas™ підвищився на 16,3% до 6,196 млрд. євро.

Джерело: прес-служба Bayer

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ