Новини

Читайте в «Фармацевт Практик» #11′ 2016

17/11/2016

Що таке річні переговори? Навіщо вони потрібні виробникам та аптекам? Хто і del-peregovory-5коли повинен їх проводити? З ким слід спілкуватися? На сьогодні більше запитань, ніж відповідей. Найчастіше представники аптечного роздрібу не мають досвіду проведення подібних переговорів. Відповіді на ці питання ви знайдете в статті бізнес-консультант Юлії Клименюк «Річні переговори, або Хто мені друг …»

 

Відповідно до офіційних даних в Україні від цукрового діабету потерпають 1,3 млн людей, проте, на думку лікарів-ендокринологів, насправді diabet_testхворих у 2–2,5 разу більше. Річ у тому, що більшість людей навіть не здогадуються про свій діагноз доти, доки не почнуть розвиватися серйозні ускладнення. Обговорюємо проблему цукрового діабету з лікарями консультативного відділення Львівського обласного клінічного діагностичного центру: небезпечні симптоми, які можуть свідчити про появу цукрового діабету, поради щодо харчування та способу життя.

 

Як влаштований вірус краснухи? Як відбувається зараження krasnukha_virлюдини? Як протікає інфекція? Чому вірус краснухи такий небезпечний для вагітних? Чи ефективна вакцинація? Завдяки вакцинації вірус краснухи в багатьох країнах практично викорінений. Проте згідно даних ВООЗ щорічно в світі народжуються понад 100 тис дітей із синдромом вродженої краснухи. Особливості вірусу краснухи та викликаних ним захворювань – в статті «Вірус підвищеної небезпеки для вагітних».

 

gender_formingПоведінка, пов’язана зі статтю, може надаватися незалежно від того, якого типу в людини статеві органи і навіть який у неї набір хромосом. Статева ідентичність і сексуальна орієнтація формуються під впливом статевих гормонів, що впливають на мозок в процесі розвитку. Про складні механізми розвитку гомосексуальної, бісексуальної і транссексуальної поведінки читайте в статті «Формування статевої ідентичності».

 

Багато людей мають дуже туманне уявлення про значення вітаміну К, оскільки vitaminkще зі шкільної лави пам’ятають, що він виробляється мікрофлорою кишечника, а значить, не потрібно піклуватися про його надходження в організм. Однак все не так просто, як може здатися на перший погляд. Читайте в статті «Для крові і кісток: вітамін К» про можливі причини і проявах дефіциту цього важливого мікронутрієнту.

 

Мужні воїни повертаються додому … Здавалося б, усі випробуванняato_soldiers позаду, але вже з перших днів стає ясно, що знову чекає боротьба – з згубними стереотипами, лукавими «мисливцями на людей», з недосконалістю наших державних структур, більш того – з самим собою. Про загрози мирному житті для учасників АТО читайте статтю психолога Марії Кириленко.

 

Читайте ці та інші цікаві матеріали в наступному номері, #11′ 2016, журналу «Фармацевт Практик»!

 

subscribe

Вам також буде цікаво це:

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ