Новини

«Дарниця»: нові призначення в керівному складі

15/01/2019

ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» провела зміни у керівному складі компанії

Генеральним директором компанії став Андрій Обрізан. До цього він очолював проект інноваційної компанії зі штаб-квартирою в Цюріху (Швейцарія), яка розробляє IT-продукти в галузях охорони здоров’я, а також комунікацій та безпеки.

Андрій Обрізан

Андрій Обрізан

Андрій Обрізан має ступінь магістра медицини і ступінь магістра економіки, а також пройшов курс підприємництва та інновацій в Haas School of Business, одному з бізнес-коледжів у складі University of California, Berkeley. Також він має дев’ятирічний досвід роботи в практичнiй медицині, зокрема – лікарем-анестезіологом.

Андрій Обрізан працював у провідних українських та міжнародних фармацевтичних компаніях, серед яких: Корпорація Артеріум, Біофарма, TEVA/PGT Healthcare, Richter Gedeon. Його ключовими досягненнями у цих компаніях були: розробка і реалізація бізнес-планів та стратегій; підбір, навчання і мотивація команд; реорганізація відповідно до сучасних стандартів бізнесу; підвищення прибутковості; запуск нових брендів; реалізація проектів соціальної відповідальності.

«Для мене важливо, що після багатьох років роботи в зарубіжних компаніях я повертаюся у вітчизняну фармацевтику. Моя мета – вивести «Дарницю» на рівень провідних міжнародних фармвиробників. Своїми основними завданнями я бачу укріплення лідерства на внутрішньому ринку, налагодження партнерських зв’язків з провідними міжнародними виробниками, доповнення продуктового портфелю сучасними, ефективними, але водночас доступними лікарськими засобами», – зазначив Андрій Обрізан.

«До нашої команди приєднався справжній професіонал. Він має багатогранний досвід не лише в фармацевтиці, а й в медицині, менеджменті, фінансах, маркетингу, створеннi інноваційних продуктiв. Головна конкурентна перевага в сучасному бізнесі – це не обладнання і навіть не інноваційні технології, а компетентні люди. Досвiд Андрія Обрізана, безумовно, є такою перевагою, яка значно пiдсилить нашу команду», – прокоментував Дмитро Шимків, голова виконавчої ради керуючої компанії ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця».

«Я задоволена, що передаю оперативне керівництво компанiєю в надійні руки. «Дарниця» вже досягла лідерства на українському ринку, а Андрій Обрізан – це та людина, яка зможе вивести компанію на світовий рівень», – каже Світлана Діденко, попередній генеральний директор ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця».

Сама пані Діденко обійме посаду члена Наглядової ради ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», де зможе в новій якості реалізувати свій 30-річний досвід роботи в компанії, зосередившись на питаннях стратегічного розвитку. Світлана Діденко почала працювати в ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» після закінчення Київського національного економічного університету і пройшла кар’єрний шлях від економіста фінансового відділу до топ-менеджера. Генеральним директором її було призначено в 2014 році. За роки її роботи на цій посаді «Дарниця» запустила низку нових інноваційних продуктів, запровадила сучасні методи роботи з персоналом, значно змiцнила позиції на українському фармацевтичному ринку.

Джерело: прес-служба ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ