Новини

Держлікслужба в місті Києві відновила роботу

14/05/2015

Регіональне представництво Державної служби з лікарських засобів в місті Києві з 14 травня 2015 року працює у звичному режимі

МОЗ України зупинило здійснення неправомірних дій по призупиненню роботи Держлікслужби в м.Києві. За фактом неправомірних дій керівництва органу буде ініційовано проведення службового розслідування та вжито відповідних заходів.

Також МОЗ України наголошує на тому, що керівництво Держлікслужби України має невідкладно провести усі необхідні заходи із реорганізації, а також підготувати всі необхідні документи для врегулювання питання щодо подальшого фінансування служби. Проект розпорядження Кабінету Міністрів про виділення бюджету на травень 2015 року вже погоджено в Мінекономрозвитку та Мінфіні і надіслано для проведення правової експертизи до Міністерства юстиції України.

Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі заявив: «Ми будемо реагувати відповідно на будь-який саботаж з боку чиновників, які не хочуть змінювати свої підходи до роботи. І хочу запевнити, що попри всі намагання зупинити реформи в охороні здоров’я, наша позиція залишається незмінною. Зокрема, я ініціював відкритий відбір на посаду Голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками, який планую достатньо оперативно провести, і вибрати найдостойнішого професійного кандидата, який зможе працювати з нами пліч-о-пліч для реформування служби. І розраховую, що і виробники, і оператори, і пацієнти відчують ці зміни найближчим часом».

Джерело: прес-служба МОЗ України

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ