Новини

Досягнення компанії Санофі у сфері корпоративної соціальної відповідальності

25/09/2015

Париж, 16 вересня 2015 р. – компанія Санофі оголосила про те, що її діяльність у сфері корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) була відзначена в Індексі сталого розвитку Доу-Джонса. Дев’ятий рік поспіль Санофі входить до Світового індексу сталого розвитку Доу-Джонса (Dow Jones Sustainability Index – DJSI), найпрестижнішого серед інвесторів міжнародного рейтингу сталого розвитку. Вперше за свою історію Санофі стала однією з п’яти фармацевтичних компаній, що увійшли до Європейського індексу сталого розвитку Доу-Джонса (DJSI Europe)

Показник компанії Санофі в Індексі сталого розвитку Доу-Джонса виріс до 86 балів зі 100 у 2015 році порівняно з 83 балами у 2014 році. Цей індекс враховує результати діяльності компаній за 24 напрямками в економічній, соціальній, громадській сфері, а також у сфері охорони навколишнього середовища. Компанію Санофі було визнано найкращою в галузі за декількома категоріями, такими як Стратегія покращення доступу до лікарських засобів, Внесок у розвиток системи охорони здоров’я, Біоетика, Корпоративна соціальна звітність та Взаємодія зі стейкхолдерами.

«Ми пишаємося тим, що компанія продовжує отримувати визнання за діяльність у сфері сталого розвитку в фармацевтичній галузі. Цим успіхом ми завдячуємо всім нашим співробітникам та їхній відданості принципам корпоративної соціальної відповідальності, – заявив Олів’є Брандікур, доктор медицини, Виконавчий директор компанії Санофі. – Сталий розвиток  це невід’ємна частина нашої корпоративної стратегії та принципів ведення бізнесу у всьому світі».

У 2014 році Санофі продовжила слідувати своїй місії зберігати здоров’я та задовольняти потреби семи мільярдів людей. Ми розширювали наші програми, спрямовані на покращення доступу до охорони здоров’я, завдяки яким 89 мільйонів пацієнтів отримали доступ до діагностики, вакцинації, лікування та взяли участь у програмах з самоконтролю хвороб у понад 80 країнах світу. У сфері охорони навколишнього середовища компанія Санофі взяла на себе відповідальність боротися зі зміною клімату. У 2014 році компанія зменшила викиди CO2 на 15 % у порівнянні з 2010 роком. Більше інформації про нашу діяльність та результати у сфері КСВ можна знайти за посиланням: https://en.sanofi.com/csr/csr.aspx

Про Санофі

Санофі, глобальний лідер у сфері охорони здоров’я, відкриває, розробляє і постачає терапевтичні рішення, орієнтовані на потреби пацієнтів. Санофі спеціалізується на рішеннях для діабету, вакцинах для людей, інноваційних препаратах, турботі про здоров’я споживачів, ринках, що розвиваються, ветеринарії і Джензаймі. Санофі зареєстрована на фондових біржах в Парижі (EURONEXT: SAN) та в Нью-Йорку (NYSE: SNY).

Джерело: прес-служба Санофі

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ