Новини

Другий Соціальний звіт мережі аптек «D.S.»

19/11/2016

До 10-річчя торгової марки «Мережа аптек «D.S.» (м. Львів) та з нагоди Дня фармацевта оприлюднено новий Соціальний звіт компанії за 2014–2015 рр., який став логічним продовженням першого офіційного соцзвіту мережі аптек «D.S.» за 2013 р.

Ознайомившись з документом, можна дізнатися, як розвивались напрямки соціальної діяльності мережі аптек «D.S.», започатковані у попередні періоди: насамперед активна громадянська позиція, інвестиції у знання та освіту в Україні, співпраця з благодійними організаціями для допомоги потребуючим, екоініціативи, а також чіткий контроль якості ліків, інформаційно-просвітницька робота для населення та нове бачення ролі аптечної справи крізь призму інтерактивного музею «D.S. Таємна аптека».

Соціальний звіт адресований працівникам компанії та їхнім родинам, клієнтам, діловим партнерам і колегам, широким колам громадськості.

Цікаву інформацію знайдуть для себе і потенційні працівники та майбутні партнери як у галузевій, так і у громадській сфері.

В електронному варіанті документ можна переглянути на сайті apteka-ds.com.ua або за посиланням: https://issuu.com/marketuniversal/docs/soczvit2014-2015

 

subscribe

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ