Новини

«Фармацевтична фірма «Дарниця» приєдналася до мережі відповідального бізнесу

Новини

«Фармацевтична фірма «Дарниця» приєдналася до мережі відповідального бізнесу

29/03/2018

У березні «Фармацевтична фірма «Дарниця» розпочала співпрацю з Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності (КСВ)» – провідною незалежною організацією з корпоративної соціальної відповідальності в Україні, що об’єднує понад 40 компаній

Приєднання до мережі компанія розглядає як нові можливості для реалізації стратегії сталого розвитку, а також ефективної взаємодії з корпоративним сектором з обміну досвідом у вирішенні значущих питань відповідального розвитку бізнесу.

Стратегія сталого розвитку «Фармацевтичної фірми «Дарниця» ґрунтується на Глобальних цілях в області дотримання прав людини та створення гідних робочих місць, відповідального споживання, забезпечення здорового способу життя і сприяння добробуту громадян.

Пирожок Оксана, керівник відділу зв’язків із громадськістю ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»:

«Неможливо виробляти якісний та потрібний людям продукт і при цьому стояти осторонь важливих суспільних питань. «Фармацевтична фірма «Дарниця» надає лікарям рішення, котрі дозволяють продовжувати життя людей і природно, що компанія прагне покращувати якість цього життя, підвищувати його рівень, докладаючи більше зусиль, ніж цього вимагають, скажімо, регламенти ведення бізнесу. Ми визначили області, в яких «Дарниця» могла би бути корисною громадському сектору, суспільству, державі, довкіллю. Ставши частиною мережі відповідального бізнесу, ми діятимемо разом з іншими компаніями, щоб досягти вагоміших результатів і змінювати життя на краще».

***

Центр «Розвиток КСВ» – провідна незалежна експертна організація з корпоративної соціальної відповідальності в Україні, що за 10 років роботи на ринку України об’єднала понад 40 компаній. Місія центру: впровадження системних змін задля розвитку соціальної відповідальності в Україні; розробка національної моделі співпраці бізнесу та суспільства, за якої компанії намагатимуться брати до уваги соціальні та екологічні питання у своїх бізнес-стратегіях; створення платформи для взаємодії бізнесу та університетів задля підвищення якості вищої освіти в Україні та ін.

Джерело: прес-служба ФФ “Дарниця”

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ