Новини

Фармацевтична компанія ACINO Україна визнана «Лідером року 2017»

Новини

Фармацевтична компанія ACINO Україна визнана «Лідером року 2017»

05/04/2018

У березні 2018 року компанія ACINO Україна отримала чергове визнання – «Лідер року 2017» національного рівня за видом діяльності «виробництво основних фармацевтичних продуктів» за авторитетною оцінкою Національного бізнес-рейтингу*

Статус лідера відзначається престижними нагородами – медаллю «Лідер року 2017» і сертифікатом, який засвідчує результати рейтингу.

Перше місце – золото рейтингу підтверджує успішність, стабільність і високу репутацію АСІНО Україна серед суб’єктів великого підприємництва за сукупністю показників фінансово-господарської діяльності у чотирьох номінаціях:

  • «Фінансові показники успішної діяльності»;
  • «Результативність та рентабельність»;
  • «Ділова активність»;
  • «Платоспроможність».

За словами Генерального директора АСІНО Україна Євгена Заїки, чергове визнання компанії є результатом щоденної кропіткої роботи усієї команди. «Ефективна стратегія розвитку, раціональні управлінські рішення, сумлінна праця всієї команди стали основою динамічного розвитку та вагомих успіхів компанії на фармацевтичному ринку України за останні 2 роки. Нагорода «Лідер року 2017» – підтвердження надійності компанії, довіри клієнтів і партнерів, що ґрунтується на перевіреній методиці комплексного оцінювання та реальних цифрах. АСІНО Україна прагне бути не тільки кращою компанією, а й збільшити рівень довіри споживачів до продуктів, які виробляються в Україні у відповідності зі швейцарськими стандартами якості», – зазначив Євген Заїка.

___________

Міжнародний рейтинговий Союз Національних бізнес-рейтингів – це інформаційно-аналітичне структурне об’єднання Оргкомітетів Національних бізнес-рейтингів в країнах-учасницях (Азербайджан, Білорусь, Грузія, Казахстан, Узбекистан, Україна). Міжнародний рейтинговий Союз проводить комплексні дослідження в різних галузях господарської діяльності, використовуючи публічні статистичні дані про підприємства, виявляє процвітаючі компанії, яких нагороджує відповідними сертифікатами і медалями.

Нагорода “Лідер року 2017” вручається підприємствам, які вносять значний вклад в розвиток галузі і економіки України в цілому, дотримуються високих стандартів соціальної захищеності працівників, впроваджують передові технології і створюють імідж України як правової економічно розвиненої держави. В Україні Національний бізнес-рейтинг проводить ранжування підприємств вже більше 14 років і за цей час завоював довіру і повагу ділової спільноти за прозорість і незалежність оцінювання.

____________

* Рейтинг проводився серед суб’єктів великого підприємництва за результатами загальнодержавного статистичного ранжування суб’єктів господарювання за сукупністю показників їх фінансово-господарської діяльності відповідно до: КВЕД 21.10 ” Виробництво основних фармацевтичних продуктів “.

Джерело: прес-служба АСІНО Україна

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ