Новини

ІІ Маркетингова бізнес-конференція фармацевтичної галузі України «ЖИТИ СЬОГОДНІ»

17/11/2015

У готелі Hilton Kiev 5 листопада 2015 р. пройшла II Маркетингова бізнес-конференція фармацевтичної галузі України «ЖИТИ СЬОГОДНІ»

Захід відбувся за ініціативи провідних міжнародних аналітичних та маркетингових компаній IMS Health, MASMI-Ukraine, Nielsen Ukraine, GfK та компаній, які працюють на фармацевтичному ринку країн СНД: «Бізнес Кредит», Comcon Pharma, SMD, UMG та «ВК «Здорово». Об’єднаний аналіз, представлений спеціалістами цих компаній, дав можливість учасникам конференції подивитись на сьогоденні проблеми з різних боків, зламати стереотипи, побачити нові підходи, використовуючи в своїй роботі аналітичну інформацію, та розставити нові акценти — такою й була мета організаторів заходу.

Учасникам було представлено картину змін та ситуацію, що склалася на сьогодні у суспільстві і вплинула на галузь в цілому. Розглянуто кейси ефективної та збиткової аналітики, міфи і реальність статистики. Обговорено взаємовідносини між лікарями, фармацевтами та представниками страхових компаній, правові аспекти реімбурсації, зміни у регуляторній системі за останні 10 міс, впровадження нових стратегій у розвиток компаній та дослідження цінових змін. Було також досліджено основні тренди фармбрендів на телебаченні та digital.

II Маркетингова бізнес-конференція фармацевтичної галузі України «ЖИТИ СЬОГОДНІ» завершилася позитивними емоціями та словами вдячності учасників за високий рівень проведення заходу і створення сучасної ділової та інтелектуальної атмосфери.

«ЖИТИ СЬОГОДНІ» — це діяти сьогодні, ініціювати сьогодні, створювати сьогодні!

To_live_today1

 

To_live_today7

 

To_live_today5

 

To_live_today3

 

To_live_today10

 

To_live_today4

 

To_live_today8

 

To_live_today6

 

To_live_today2

 

To_live_today11

 

To_live_today9

 

Полный фотоотчет о мероприятии смотрите на странице «ВК «Здорово» в сети Facebook

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ