Новини

«Фарма Старт», ACINO груп, взяла участь в акції «Пробіг під каштанами-2017»

Новини

«Фарма Старт», ACINO груп, взяла участь в акції «Пробіг під каштанами-2017»

30/05/2017

Команда «Фарма Старт», компанії швейцарської фармацевтичної групи ACINO, вперше взяла участь в масштабній спортивно-благодійній акції «Пробіг під каштанами-2017»

28 травня 2017 року, в День Києва, команда українського виробника лікарських засобів «Фарма Старт», швейцарської фармацевтичної групи компаній ACINO, у складі 25-ти енергійних цілеспрямованих співробітників компанії, вперше вийшла на старт щорічного благодійного «Пробігу під каштанами».

«Фарма Старт», ACINO груп, як соціально-відповідальна компанія, бере активну участь у програмах захисту охорони здоров’я України та благодійних проектах. Компанія радо підтримала цей проект з метою популяризувати здоровий спосіб життя серед населення України та зробити свій внесок у спільну справу порятунку маленьких пацієнтів нашої країни. Всі кошти, отримані за участь команди ACINO груп у заході, підуть на закупівлю необхідного обладнання та витратних матеріалів для Науково – практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Відповідно до програми 25-го благодійного «Пробігу під каштанами» у неділю відбулося 5 забігів: «Пробіг в ходунках», забіг для дітей, забіг для спортсменів, «Забіг Мужніх» (для спортсменів в інвалідних колясках), а також забіг для благодійників. Команда «Фарма Старт», ACINO груп, маючи відмінну спортивну підготовку, впевнено та швидко здолала маршрут забігу для благодійників з дистанцією 4,9 км, який проходив по території історичного Києва.

«Сподіваюся, що участь у “Пробігу під каштанами” стане доброю традицією для нашої компанії, і у наступному році до команди ACINO приєднається ще більше учасників. Враховуючи соціальну складову акції, вважаю, що активна участь фармацевтичних підприємств в таких проектах сприяє розбудові сфери охорони здоров’я України”, – прокоментував Євген Заїка, Генеральний директор «Фарма Старт», компанії швейцарської фармацевтичної групи ACINO.

Найтриваліший в Україні спортивно-благодійний проект «Пробіг під каштанами» у 2017 році зібрав на старті заради життя тисяч маленьких сердець більше 10 000 учасників. Під час забігу між учасниками панувала атмосфера довіри, взаємопідтримки та єдності.

Джерело: прес-служба «Фарма Старт», компанії швейцарської фармацевтичної групи ACINO

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ