Новини

Мережа аптек “D.S.” надала стипендії для талановитих студентів

Новини

Мережа аптек “D.S.” надала стипендії для талановитих студентів

26/10/2017

Уже 10 років поспіль з початком нового навчального року виникає інтрига – хто ж отримає стипендію від мережі аптек “D.S.”? І ось настав момент розв’язки: радо повідомляємо, що цього року стипендії на 2017-2018 навчальний рік матимуть троє студентів українських вишів!

Ними стали двоє студентів 5-го курсу фармацевтичного факультету Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Роксолана Городиська та Олена Грушко та студентка 2 курсу бакалаврської програми з культурології Українського католицького університету Катерина Косів.

Як завше, найкращих студентів рекомендували Вчені Ради вишів. Зокрема, Роксолану й Олену – за високу успішність і призові місця у Всеукраїнській фармацевтичній олімпіаді. Нещодавно Роксолана Городиська стала працівником однієї з аптек мережі “D.S.”.

Катерина Косів нещодавно брала участь у розробці освітнього проекту для старшокласників у Центрі міської історії.

Роксолана Городиська: “Стипендія від мережі аптек «D.S.» – це завжди величезна матеріальна підтримка для кожного студента, яка дає можливість реалізувати себе, досягти цілей, добросовісно виконувати свої обов’язки і наблизитися до втілення своєї мрії у життя“.

Олена Грушко: “Дякую компанії за розуміння проблем української молоді (на фармацевтичному факультеті немає державної форми навчання). Ми цінуємо такі меценатські ініціативи, адже вони дають можливість повноцінно розвиватись“.

Катерина Косів: “Стипендію від «D.S.» вважаю чудовим заохоченням для ще більшої успішності в навчанні, стимулом для особистісного росту“.

За знання платять гроші, тому здобувайте нові навички та вміння!

Вітаємо стипендіатів мережі аптек “D.S.” 2017-2018 навчального року!

Джерело: сайт мережі аптек “D.S.”

Вам також буде цікаво це:

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ