Новини

На старт! Увага! Руш! Санофі оголошує про початок 9-го Всеукраїнського Конкурсу малюнка серед дітей з діабетом

Новини

На старт! Увага! Руш! Санофі оголошує про початок 9-го Всеукраїнського Конкурсу малюнка серед дітей з діабетом

23/03/2018

Компанія Санофі в Україні та Асоціація дитячих ендокринологів України оголошують початок приймання робіт на дев’ятий Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом.

Цьогорічний конкурс присвячений темі «Спорт в моєму житті», адже фізична активність – це невід’ємна частина здорового способу життя людей з діабетом.

Приймання робіт триватиме до 22 квітня 2018 року включно. Переможців визначить журі, до складу якого у цьому році приєднаються відомі українські спортсмени: Ольга Харланфехтувальниця, Олімпійська чемпіонка, багаторазова чемпіонка світу та Європи, Ія Андрущак – футболістка, півзахисниця національної жіночої збірної України, амбасадор фіналу жіночої Ліги чемпіонів 2017/2018, Андрій Демчук – фехтувальник, чемпіон Параолімпійських ігор, заслужений майстер спорту України, та чемпіонки світу з шахів – сестри Анна та Марія Музичук.

Ще одного переможця конкурсу визначать користувачі соціальної мережі Facebook на сторінці “Діабет. Допоможемо разом” шляхом голосування. За підтримки Асоціації дитячих ендокринологів України переможці Конкурсу віком до 12 років матимуть змогу пройти курс оздоровлення у спеціалізованому санаторії у м. Миргород, а діти, яким виповнилося 13 років,та чиї роботи будуть визнані переможними, зможуть взяти участь у туристично-оздоровчому заході з підкорення Говерли.

Гієм Граньє, директор компанії Санофі в Україні: «Санофі в Україні реалізовує соціальний проект Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом, починаючи з 2010 року, щоб маленькі пацієнти відчували впевненість у собі, своїх силах, знаходили нових друзів та наставників. Ми переконані, що якщо дитину надихнути до творчості, то й сил для контролю хвороби у неї стане вдвічі більше. Окрім того, через Конкурс та малюнки дітей ми прагнемо донести до громадськості такі важливі повідомлення, як необхідність дбати про своє здоров’я, вести здоровий спосіб життя та дотримуватися простих правил для профілактики діабету».

Дитинство з цукровим діабетом – непросте. Пацієнтам потрібно декілька разів на день вимірювати рівень цукру та робити ін’єкції інсуліну. Але вони прагнуть жити активним повноцінним життям. Тож завдання Конкурсу 2018 року – через мистецтво надихнути дітей бути фізично активними та йти до власних мрій за будь-яких життєвих обставин.

Конкурс також привертає увагу суспільства до теми захворювання на діабет, яка є дуже актуальною через стрімкі темпи поширення недуги. Як живуть діти з цукровим діабетом та про що вони мріють можна дізнатися з відео «Для здійснення мрій діабет – не перешкода», серед героїв якого є переможці тогорічного Конкурсу.

Наталія Зелінська, експерт МОЗ України зі спеціальності «Ендокринологія, дитяча ендокринологія», Голова Асоціації дитячих ендокринологів України: «В Україні 9 500 дітей мають таку серйозну хворобу, як цукровий діабет. Наша місія як лікарів – допомогти їм правильним лікуванням та навчити самостійно контролювати хворобу. Цього року ми проводимо черговий Конкурс малюнка для того, щоб діти з діабетом розвивали власні художні таланти, розширювали коло спілкування з такими ж захопленими творчістю дітьми, усвідомлювали, що вони – частина великої спільноти людей з діабетом, для яких немає обмежень у реалізації власних талантів».

Ольга Харлан, фехтувальниця, Олімпійська чемпіонка: «Я хочу подякувати організаторам за можливість підтримати цей конкурс. Коли людина йде за покликанням, вона може відчути себе наповненою. І дуже важливо, щоб поруч були рідні та друзі, які підтримають та надихнуть робити ще більше, ще краще. Тому я хочу побажати дітям – учасникам конкурсу та їхнім родинам ентузіазму і мужності – тренуватись та не здаватись, підкорювати художні та спортивні вершини і знайти своє перше правило тренування. Мої особисті правила тренувань дуже прості – вода, режим та дисципліна. Дисципліна та витривалість, які виховують регулярні фізичні навантаження, знадобляться кожному з вас у дорослому житті».

 

Для того, щоб подати малюнки на Конкурс, їх потрібно відправити службою доставки «Нова Пошта» на адресу ТОВ «Ай Ен Сі Ейч Київ», м. Київ, вул. Руданського, 3А, офіс 521. Вартість доставки сплачує отримувач.

Про Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей із цукровим діабетом

З 2010 року Санофі в Україні та Асоціація дитячих ендокринологів України проводять Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей із цукровим діабетом в рамкахдовгострокової програми компанії Санофі «Діабет. Допоможемо разом». Протягом восьми років організатори отримали близько 4 000 малюнків від дітей з цукровим діабетом з різних регіонів України.

Джерело: прес-служба Санофі в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ