Новини

Обрано Генерального директора ДЕЦ України

25/11/2015

24 листопада 2015 року конкурсна комісія МОЗ обрала нового генерального директора Державного підприємства «Державний експертний центр МОЗ України».

Як відомо, попередній конкурс на цю посаду відбувся в серпні поточного року. Тоді переміг Іван Бавикін. Невдовзі після обрання Бавикіна через суд поновилася на посаді попередня директор ДЕЦ Олена Нагорна. Але через деякий час вона написала заяву про звільнення. МОЗ призначило ще один конкурс на 19 листопада, але через відсутність кворуму членів конкурсної комісії  його перенесли на 24 листопада.

Представники фармринку дорікають МОЗ, що конкурс проходив у закритому режимі: не були оприлюднені ані повний список претендентів на посаду, ані склад конкурсної комісії.

Відомо лише, що в конкурсі взяли участь 7 претендентів, що пройшли конкурсний відбір. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 №777 «Про проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки» члени Комісії заслухали конкурсні пропозиції з управління підприємством кожного із учасників та проаналізували відповідність учасників та їх конкурсних пропозицій встановленим вимогам. За результатами відкритого голосування переможцем конкурсного відбору стала Талаєва Тетяна Володимирівна, яка останнім часом виконувала обов’язки гендиректора ДЕЦ.

Тепер, відповідно до чинного законодавства (ст. 36 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та Постанови КМУ № 818 від 09.10.2013 р.), МОЗ України має погодити кандидатуру Талаєвої Т.В. з місцевою владою. Лист з відповідним клопотанням буде направлено Голові КМДА Віталію Кличку. Після погоджувальних процедур міністр охорони здоров’я підпише відповідний наказ МОЗ України про призначення.

Джерела: Прес-служба МОЗ України, LB.ua

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ