Новини

Обрано голову Держлікслужби

19/02/2019

19 лютого 2019 р. відбувся конкурс на посаду голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками. За результатами трьох етапів конкурсного відбору переміг Роман Ісаєнко.

До фінального етапу конкурсу пройшли двоє кандидатів: Роман Ісаєнко, який тимчасово виконував обов’язки Голови Держлікслужби, та Костянтин Сич.

Роман Ісаєнко

Роман Ісаєнко (фото kievvlast.com.ua)

Конкурсний відбір проходив у три етапи: тестування на знання законодавства, вирішення ситуаційних завдань та співбесіда. Кожен етап оцінювався максимально у 5 балів. Із загальним відривом майже у 6 балів, Роман Ісаєнко переміг у конкурсі та очолив Держлікслужбу. Результати кожного етапу оцінювала Комісія з питань вищого державного корпусу.

Роман Ісаєнко виконував обов’язки голови Держлікслужби з 24 листопада 2018 р.

19 вересня 2018 р. за зверненням МОЗ України до Прем’єр-міністра України, Уряд відсторонив голову Держлікслужби Наталію Гудзь та першого заступника голови Служби Владислава Цілину через виявлені факти необґрунтованого запровадження заборон на різні вакцини. Після перевірки заборон та визнання їх протизаконними 21 листопада 2018 р. Уряд звільнив Наталію Гудзь з посади керівника Держлікслужби.

Джерело: прес-служба МОЗ України

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ