Новини

Препарат Тожео® (Санофі) та інсулін деглюдек: представлено результати прямого порівняння

Новини

Препарат Тожео® (Санофі) та інсулін деглюдек: представлено результати прямого порівняння

14/07/2018

Компанія Санофі представила результати першого прямого дослідження, в якому порівнюється препарат Тожео® з інсуліном деглюдек

На 78-й науковій конференції Американської діабетичної асоціації, що відбулася в Орландо, штат Флорида (США), компанія Санофі представила позитивні результати, отримані в ході дослідження BRIGHT, в якому порівнювалися інсулін тривалої дії Тожео® (в Україні зареєстровано як Тожео СолоСтар (Toujeo® SoloStar®)) з інсуліном деглюдек.

В рандомізованому контрольованому дослідженні BRIGHT порівнювалися ефективність і безпечність препарату Тожео® та інсуліну деглюдек через 24 тижні. Для участі у дослідженні були рандомізовані 929 дорослих з цукровим діабетом 2 типу, для застосування у них або препарату Тожео®  (інсулін гларгін 300 Од/мл) один раз на добу, або інсуліну деглюдек 100 Од/мл.

(PRNewsfoto/Sanofi)

При застосуванні препарату Тожео® було досягнуто зниження рівня глюкози в крові (HbA1c), і він був не менш ефективним, ніж інсулін деглюдек у дорослих з цукровим діабетом 2 типу, яким раніше не призначався інсулін.

Частота та рівень епізодів гіпоглікемії були нижчими при застосуванні препарату Тожео® протягом перших 12 тижнів у порівнянні з застосуванням інсуліну деглюдек, і були порівнянними, починаючи з тижня 13 по тиждень 24 і протягом повного 24-тижневого періоду дослідження.

Перші тижні терапії  – період, коли пацієнт та лікарь працюють над визначенням найоптимальнішої індивідуальної дози інсуліну. “Гіпоглікемія є проблемою для людей, хворих на цукровий діабет, особливо в початковий період підбора дози, – стверджує Еліс Чен (Alice Cheng), доцент кафедри ендокринології Торонтського університету (Канада) та головний куратор цього дослідження. – “Виникнення гіпоглікемії, особливо протягом цього раннього періоду лікування, може призвести до припинення лікування пацієнтів“.

Інструкція для медичного застосування лікарського засобу Тожео СолоСтар (Toujeo® SoloStar®)

Джерело: прес-служба Санофі в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ