Новини

Призначений новий Директор компанії Санофі в Україні

01/03/2016

Санофі в Україні оголосила про призначення Гієма Граньє Директором компанії та Генеральним менеджером підрозділу Rx Санофі в Україні з 1 березня 2016 року. Жан-Поль Шоер, який обіймав цю посаду раніше, розпочне роботу в якості Директора компанії і Генерального менеджера підрозділу Rx країн Перської затоки.

Granie_Giyom_SanofiГієм Граньє приєднався до Санофі у 2000 році на посаду бренд-менеджера серцево-судинних препаратів і протягом останніх 15 років розвивав кар’єру в компанії на таких управлінських позиціях як Координатор глобальної бази та Директор бізнес-підрозділу безрецептурних та генеричних препаратів у Тунісі. У 2010 році він зайняв посаду Генерального директора компанії у Тунісі та Лівії, а в 2012 році Гієм був призначений Директором з оптимізації інструментів ведення бізнесу Інтерконтинентального регіону (країни Африки, Середнього Сходу, Євразії та Південної Азії).

«Я дуже радий приєднатися до Санофі в Україні і вдячний Жан-Полю за команду відданих співробітників, які демонструють високі результати роботи та залучення до соціальних ініціатив і турботи про пацієнтів, – відмітив Гієм Граньє. – На новій посаді я можу зіткнутися з викликами, враховуючи складні часи та процеси реформування, які переживає зараз Україна, але я з нетерпінням очікую на початок роботи з командою та нашими партнерами для забезпечення українців доступом до сучасного та ефективного лікування».

Коментуючи нове призначення, Жан-Поль Шоер зазначив: «Робота в Санофі в Україні – це безцінний досвід та важлива частина життя, яка назавжди залишиться у моєму серці. Я пишаюся нашою командою і щиро вдячний за спільні зусилля, яких ми доклали, і за результати, яких ми разом досягли у привнесенні позитивних змін у життя пацієнтів. Щиро вітаю Гієма Граньє і передаю керування компанією у його надійні руки. Його багатий міжнародний досвід і розуміння ринку допоможуть посилити присутність компанії. Я бажаю Гієму та команді подальших успіхів і розвитку в Україні заради покращення здоров’я населення».

Джерело: прес-служба Санофі в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ