Новини

«Пробіг під каштанами» команди ACINO в Україні: єднаємось заради життя!

Новини

«Пробіг під каштанами» команди ACINO в Україні: єднаємось заради життя!

21/05/2019

26 травня 2019 року команда швейцарської фармацевтичної компанії ACINO  в Україні візьме участь у 27-му «Пробігу під каштанами». Цей наймасштабніший спортивно-благодійний проект щороку збирає тисячі мешканців та гостей столиці, адже має на меті не лише об’єднати людей задля здорового способу життя, а й привернути увагу суспільства до проблеми вроджених вад серця і водночас спільними зусиллями допомогти врятувати мільйони маленьких сердець. Так, усі зібрані на заході кошти вже котрий рік поспіль будуть направлені на фінансування закупівлі сучасного обладнання для Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України

Спорт та здоровий спосіб життя є складовими корпоративної культури ACINO, що популяризуються співробітниками компанії в різних куточках світу. «Пробіг під каштанами» став доброю традицією для ACINO в Україні, яка вже третій рік поспіль бере участь у Пробігу і щороку подвоює кількість учасників – цьогоріч на 5-кілометрову дистанцію «Благодійного Пробігу» вийдуть 120 співробітників компанії заради порятунку маленьких пацієнтів. Також частина співробітників ACINO приїде підтримати своїх колег разом із родинами. Додатково, як один із партнерів акції, ACINO в Україні проведе різноманітні активності для всіх маленьких та дорослих гостей заходу.

Висока залученість колективу компанії у заході підтверджує, що ACINO – соціально-відповідальна компанія, де її співробітники послідовно втілюють у життя місію компанії – підтримка пацієнтів.

Традиційно команда ACINO долучиться на стартовому коридорі до параду корпоративних команд, що вкотре продемонструє єдність, соціальну відповідальність і спортивний дух бізнесу в Україні.

ACINO в Україні чекає всіх на «Пробігу під каштанами 2019» – разом врятуємо життя!

Джерело: прес-служба ACINO в Україні

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ