Аптеки: обмін досвідомНовини

Продовжено акцію на лікарський препарат Номігрен Босналек!

14/07/2015

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МЕДИЧНИХ І ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

До уваги провізорів та фармацевтів!

Акцію на лікарський препарат Номігрен Босналек продовжено!

Ціну знижено!

Запитуйте у національних дистриб’юторів! 

line bosna

Читайте о препарате Номигрен Босналек:Номігрен Босналек

Номигрен: гильотина подождет

Прочь мигрень! Здравствуй жизнь!

Скорочена інструкція для медичного застосування препарату Номігрен Босналек. 

Склад лікарського засобу. Діючі речовини: 1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою містить ерготаміну тартрату — 0,75 мг, меклоксаміну цитрату — 20 мг, камілофіну гідрохлориду — 25 мг, пропіфеназону — 200 мг, кофеїну — 80 мг. Фармакотерапевтична група. Засоби, що застосовуються при мігрені. Алкалоїди ріжків. Ерготамін, комбінації без психолептиків. Код АТС N02С А52. Показання для застосування. Купірування та попередження мігрені, в тому числі варіантної, класичної (васкулярної) мігрені, ускладненої мігрені, гістамінової цефалгії (синдром (мігрень) Хортона). Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату. Неконтрольована артеріальна гіпертензія, ішемічна хвороба серця, периферичні васкулярні захворювання, інсульт, виразка шлунка, недостатність або порушення харчування, ниркові та печінкові захворювання, сепсис, глаукома, гіпертиреоз, порфірія. Одночасне застосування з ритонавіром, нелфінавіром, індинавіром, ампренавіром, азитроміцином, еритроміцином, кларитроміцином, кетаконазолом, ітраконазолом. Вагітність і період годування груддю. Дитячий вік. Спосіб застосування та дози. Краще застосовувати препарат на початкових попереджуючих стадіях головного болю. Виражена мігрень. Дорослі приймають 1 таблетку на початку нападу головного болю, за необхідності — ще 1 таблетку через 30 хв після прийому першої. Максимальна добова доза — 4 таблетки. Рекомендовано не більше 2 терапевтичних курсів протягом 1 місяця. Лікування рекомендується не більше 2 разів на тиждень з інтервалом між прийомами мінімум 4 дні. Помірно виражена мігрень. Приймати 1 таблетку на початку нападу головного болю. Максимальна добова доза — 4 таблетки. Загальна тижнева доза не повинна перевищувати 10 таблеток. Побічні ефекти. Виявляються, головним чином, при тривалому лікуванні і при прийомі препарату у високих дохах. З боку серцево-судинної системи: міокардіальна ішемія, ціаноз, похолодання кінцівок, гангрена, слабкий пульс, біль у ділянці серця, зміни ЕКГ, транзиторна тахікардія чи брадикардія, артеріальна гіпертензія; у поодиноких випадках — інфаркт, шум у вухах. З боку травного тракту: нудота та блювання, біль в епігастральній ділянці. З боку ЦНС: парестезії, закляклість, слабкість, запаморочення, пригнічення свідомості, безсоння, обмеженість рухів, головний біль, сонливість. Інші: локалізований набряк, свербіж, біль у м’язах спини і кінцівках, гангрена, слабкість м’язів, можливий розвиток залежності, в осіб з підвищеною чутливістю можливе виникнення алергічних реакцій.

Повна інформація міститься в інструкції для медичного застосування препарату.

Інформація про лікарський засіб для професійної діяльності медичних і фармацевтичних працівників.

Р.П. № UA/2791/01/01 від 06.01.2011. Інструкція для медичного застосування препарату Номігрен Босналек, таблетки, вкриті плівковою оболонкою.

Перед застосуванням необхідно ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С. Відпускається без рецепта. Додаткова інформація надається за вимогою. Повідомити про небажані явища чи скарги на якість препарата Ви можете в Представництво «Босналек» Д.Д. Сараєво» за тел.: (044) 569-57-03.
Виробник: Босналек д.д., Боснія і Герцеговина, м. Сараєво, вул. Юкічева, 53.
Представництво в Україні: 02002, Київ, вул. Р. Окіпної, 4, оф. 81, тел./факс: (044) 569-57-03

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ