Новини

Промислова логістика: необмежене партнерство

25/04/2019

Логістика — інструмент раціональної організації потокових процесів з мінімальними витратами трудових і матеріальних ресурсів. До рейтингу ТОП 5 провідних міжнародних постачальників 3 PL логістичних послуг на українському ринку входить компанія GEFCO

Група GEFCO, яка є глобальним гравцем в області промислової логістики та європейським лідером у сфері автомобільної логістики, відзначає в цьому році своє 70-річчя. На український ринок вона вийшла 11 років тому. Компанія стабільно та успішно зростає — товарообіг на українському ринку протягом 2017-2018 рр. виріс на 37% завдяки реорганізації, диверсифікації бізнесу та інтегрованої логістики.

«Економічний розвиток країни є чітким показником для диверсифікації бізнесу, тому за останні два роки до клієнтського портфоліо додалися компанії з найбільш динамічних сфер економіки: агробізнес, фармацевтика, відновлювальна енергетика. Наша міжнародна експертиза у логістиці автомобільної індустрії допомагає застосувати цей досвід до будь-яких індустрій. У першу чергу ми створюємо рішення для ринкових сегментів в Україні, де наш досвід досягає максимального ефекту та створює найбільшу додаткову вартість для наших клієнтів», — сказала Ірина Новікова, Генеральній директор GEFCO Україна.

В 2018 році позитивну динаміку демонструє зростання продажів нових автомобілів на 5,6%. Компанія традиційно надає експертизу інтегрованих логістичних рішень— як у транспортуванні готових автомобілів, так і у постачаннях запасних частин та комплектуючих. До кінця 2019 р. планується запуск в Україні IT рішення для дилерів автомобільних брендів Peugeot, Citroen та Opel. Це спеціалізований мобільний додаток для водіїв, який відслідковує у реальному часі рух транспортування автомобіля від майданчика збору, де завантажується транспортний засіб (POC – Proof Of Collection), до кінцевої точки доправлення та підтвердження вивантаження транспортного засобу (POD – Proof Of Delivery), з функціями  доданих документів на вантаж, підписом одержувача та резервуванням.

В Україні активно розвивається фармацевтична галузь. Експерти GEFCO, постійно підвищуючи свою кваліфікацію, розробляють інноваційні логістичні рішення для цього напрямку. На глобальному рівні компанія працює з такими відомими виробниками як Sanofi та Reckitt Benсkiser. На українському фармринку компанія працює з Корпорацією «Артеріум».

GEFCO Partners, unlimited

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ