Новини

Реформування медицини та безперервна освіта в фокусі виставки «Охорона здоров’я 2015»

16/06/2015

Найбільша в Україні 24-а Міжнародна медична виставка «Охорона здоров’я» відбудеться в Києві з 29 вересня по 1 жовтня 2015 року. Місце проведення – Міжнародний виставковий центр, Київ, Броварський пр., 15. Організатори виставки – компанії ДП «Прем’єр Експо» (Україна), ITE Group Plc. (Великобританія). Співорганізатор – Міністерство охорони здоров’я України

Проведення виставки «Охорона здоров’я 2015» взяв під патронат профільний комітет Верховної Ради України. «Особливого значення набуває питання якісного та всебічного інформування медичної спільноти про мету реформи, нових законодавчих нормах, що стосуються адміністрування і фінансових питань медицини. Тому комітет підтримує проведення виставки «Охорона здоров’я 2015», – зазначає голова комітету Ольга Богомолець у зверненні до працівників галузі. – Впевнена, що виставка «Охорона здоров’я 2015» стане важливим кроком у справі реформування медичної галузі та буде корисною всім її учасникам і відвідувачам ».

Щороку «Охорона здоров’я» збирає більше 350 провідних виробників і дистриб’юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення з України та інших країн. Більше двох десятків років виставка допомагає розширити ринок та зміцнити партнерські зв’язки компаніям з Австрії, Білорусі, Німеччини, Греції, Індії, Іспанії, Італії, Китаю, Кореї, Литви, Латвії, Польщі, Туреччини, Чехії, Швейцарії.

Інноваційне діагностичне обладнання провідних світових виробників – томографи, УЗД-сканери, електрокардіографи, рентгенапарати – будуть представлені на стендах компаній «УМТ +» (Toshiba, Японія), «МЕДІТОРГ» (Hitachi Aloka, Японія), «Sonoscape України», «Мед Ексім »(Esaote, Італія) та багатьох інших.

«Ключові пункти реформи охорони здоров’я – це прозорість держзакупівель і усунення посередників з медичного ринку, автономність медичних установ, перебудова системи фінансування. У підсумку реформа ставить перед гравцями медичного ринку абсолютно нові завдання. У новій системі лікарні будуть фінансуватися не по ліжко-місцях, а по послугах, що надані пацієнтам. А це означає, що менеджерам медустанов будуть потрібні нові знання в сфері управління та маркетингу. Потрібно постійно бути в курсі всіх новинок ринку і моніторити ринок постачальників. Для успішної конкуренції за клієнтів на ринку необхідно вибудовувати систему освіти персоналу, а в перспективі доведеться розвивати і послуги медичного туризму для іноземних пацієнтів. Вирішенню цих завдань і покликані допомогти виставка «Охорона здоров’я» та виставка медичного туризму МТЕС.Kiev, які давно стали ключовими комунікаційними платформами всього медичного співтовариства», – говорить event-керівник виставок Маргарита Оніщенко.

Інноваційний менеджмент в медицині

Тема однойменної експозиції – інноваційні рішення для бізнесу в медичній та фармацевтичній промисловості. В рамках розділу будуть представлені всі аспекти організації роботи сучасного лікувального закладу, від проекту будівництва з урахуванням всіх вимог і стандартів до навчання персоналу і оптимізації бізнес-процесів.

Оновлена аудиторія і Байєрська програма

У першій половині 2015 організатори виставки провели дослідження серед експонентів, за результатами якого цільова аудиторія виставки була скоригована відповідно до запитів учасників. Насамперед, поповнилися і розширилися категорії VIP-клієнтів, залученням яких у рамках Байєрської програми займається окремий менеджер.

«Байєрська програма – це спеціальний сервіс для експонентів і ключових відвідувачів виставки, спрямований на підвищення ефективності участі компаній у виставці, а для відвідувачів – це додатковий сервіс і комфорт», – зазначає менеджер по роботі з VIP-відвідувачами Олександра Філатова.

Наукова програма

У формуванні наукової програми виставки беруть участь Міністерство охорони здоров’я України, НАМНУ, департамент охорони здоров’я КМДА, Міністерство соціальної політики України, Всесвітня асоціація медичного туризму та Українська асоціація медичного туризму, дослідницькі агентства і компанії-експоненти. Семінари та конференції програми будуть присвячені питанням реформи, актуальним завданням управління лікувальними установами, кардіології, радіології, урології, фармгалузі, лабораторних досліджень та інших сфер медицини.

Виставка «Охорона здоров’я» стає оптимальним інструментом для знайомства з сучасними досягненнями медичної науки і технологій, підвищення рівня знань кожного медичного працівника про новітні розробки, які вже доступні в Україні.

Виставку офіційно підтримують Кабінет Міністрів України, Національна академія медичних наук України, Всеукраїнська асоціація головних лікарів, Київська міська державна адміністрація. Соціальний партнер: Українська футбольна асоціація медиків.

За додатковою інформацією щодо участі у виставці, її програмі і будь-яким іншим питанням про подію будь ласка, звертайтеся до організаторів:
ДП «Прем’єр-Експо»
Маргарита Оніщенко
Анастасія Куц
Тел .: +380 44 496 86 45
Факс: +380 44 496 86 46
E-mail: [email protected]
https://www.publichealth.com.ua

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ