Новини

Санофі підтримала соціальний проект «День здоров’я» в Києві

Новини

Санофі підтримала соціальний проект «День здоров’я» в Києві

27/04/2017

Санофі в Україні, провідна компанія у сфері охорони здоров’я, підтримала заходи, присвячені «Дню здоров’я» в Києві, організовані Міжнародною діабетичною асоціацією України та громадською організацією «Київське віче» в партнерстві з Національною академією медичних наук України. Мета проекту – підвищити рівень обізнаності про важливість профілактики захворювань та здорового способу життя, а також раннього виявлення неінфекційних хвороб серед населення.

Жителі столиці мали змогу пройти обстеження в чотирьох Інститутах Національної академії медичних наук та отримати безкоштовні консультації спеціалістів, а також виміряти артеріальний тиск, визначити рівень цукру в крові. У 5% учасників акції було виявлено підвищений рівень цукру, їм було рекомендовано пройти повне обстеження організму.

Людмила Петренко, Президент Міжнародної діабетичної асоціації України: «Кількість людей з діабетом у світі невпинно зростає, що становить серйозну загрозу для систем охорони здоров’я . На жаль, дуже мало людей знають, як попередити діабет та на які симптоми необхідно звертати увагу, аби вчасно запобігти появі ускладнень. Саме тому важливо поширювати знання про профілактику цього захворювання та ефективний контроль цього стану. Реалізація таких соціальних проектів як «День здоров’я», за підтримки компанії Санофі, є ще одним кроком на шляху до зміни ситуації на краще».

«Санофі в Україні підтверджує свою готовність і надалі покращувати якість життя людей з діабетом, розробляючи інноваційні та ефективні терапевтичні рішення, – зазначив Олександр Мельник, Керівник напряму діабетичних препаратів Санофі в Україні. – Ми завжди відкриті для плідної співпраці з пацієнтськими організаціями, адже розуміємо, що лише об’єднавши зусилля, ми зможемо підвищити рівень обізнаності населення щодо профілактики діабету і, тим самим, знизити показники захворюваності на діабет в Україні».

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, 6-8% людей (а це приблизно 422 мільйони людей) у світі живуть з діабетом. В нашій країні таких людей майже 1,5 мільйони.

Санофі в Україні реалізує низку проектів, щоб привернути увагу суспільства до проблеми діабету, а також покращити якість життя людей з цим захворюванням. Зокрема, вже вісім років поспіль Санофі проводить Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом. В рамках масштабної програми «Діабет. Допоможемо разом» компанія підтримує 27 шкіл самоконтролю діабету в різних регіонах України та впроваджує програми підтримки пацієнтів.

Джерело: прес-центр Санофі в Україні

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ