НовиниПодії

Семінар «Скасування акредитації ДМЦС: можливі наслідки для ринку»

05/04/2018

Юридична компанія «Правовий Альянс» запрошує взяти участь в семінарі «Скасування акредитації Державного медичного центру сертифікації: можливі наслідки для ринку»

Дата: 13 квітня 2018 року

Час: 09.30-14.00

Місце: Travel Hub, вул. Ярославська, 58, Київ

Реєстрація на сайті ЮК “Правовий альянс”

ДП “Державний медичний центр сертифікації” Міністерства охорони здоров’я Україні (ДМЦС) – один з призначених органів з оцінки відповідності технічним регламентам щодо медичних виробів, медичних виробів для діагностики in vitro, активних медичних виробів, які імплантуються, послугами якого користувалася велика кількість виробників медичних виробів, включаючи світових лідерів. ДМЦС видано декілька сотень сертифікатів відповідності.

За даними Національного агентства з акредитації України акредитація ДМЦС скасована 23 березня 2018 року.

При цьому ДМЦС все ще значиться в Реєстрі призначених органів з оцінки відповідності технічним регламентам, розміщеному на веб-сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, та все ще посилається на акредитацію Національним агентством з акредитації України на власному веб-сайті.

Одні з основних питань, які наразі хвилюють ринок, – «Що далі?» та «Що робити виробникам, які мають сертифікати відповідності, видані ДМЦС?»

На ці та інші питання ми спробуємо поглянути з правової точки зору.

Спікери: Лідія Санжаровська, юрист ЮК “Правовий Альянс”


Вартість участі в семінарі становить 3500 грн.
Для клієнтів ЮК “Правовий Альянс” знижка 20%.

Реєстрація на сайті ЮК “Правовий альянс”

З питань реєстрації та участі, будь ласка, звертайтеся до менеджерів маркетингового відділу ЮК «Правовий Альянс» за тел. +380 (44) 425 4050 або за електронною поштою [email protected]

Джерело: ЮК “Правовий альянс”

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ