Новини

СЕМІНАР «СЛІДЧІ ДІЇ ТА ПОДАТКОВІ ПЕРЕВІРКИ В ОФІСІ КОМПАНІЇ. ЗАХИСТ БІЗНЕСУ І ОСОБИСТА БЕЗПЕКА»

24/03/2016

Юридична компанія «Правовий Альянс» запрошує Вас взяти участь у практичному семінарі «Слідчі дії та податкові перевірки в офісі компанії. Захист бізнесу і особиста безпека», який відбудеться 01 квітня ц.р. в Києві з 15.00 до 18.00.

Місце проведення: Київ, вул. Іллінська, 8, бізнес-центр «Іллінський», конференц-зал.

Правильна підготовка співробітників до подібних візитів має велике значення в попередженні подальших негативних наслідків для компанії в цілому. Як зустріти і не розгубитися, що говорити, але не сказати зайвого, що показувати і не нашкодити компанії – про все це учасники дізнаються в ході семінару.

Доповідачі семінару, що протягом багатьох років надають адвокатську та юридичну допомогу бізнесу в питаннях кримінально-правового характеру, розкажуть про те, хто і як повинен діяти, якщо в офіс компанії прийшли з вимогою про проведення слідчих дій, як вибудувати комунікацію з перевіряючими та як правильно відповідати на їхні не завжди “правильні” питання, які документи вимагати, а які надавати тощо.

У програмі семінару:

  1. ВІЗИТ ПРАВООХОРОНЦІВ В ОФИС. Порядок дій співробітників компанії. Поведінка співробітників офісу під час проведення слідчих дій в приміщенні офісу. Коли і навіщо дзвонити адвокату?
  2. СЛІДЧІ ДІЇ. Права і обов’язки всіх учасників слідчої дії. Проникнення в житло або інше володіння особи. Обшук. Тимчасовий доступ до речей і документів. Тимчасове вилучення майна. Арешт майна. Огляд.
  3. ПЛАНОВІ І ПОЗАПЛАНОВІ ПЕРЕВІРКИ. Приклади з адвокатської практики. Рекомендації щодо попередження можливих проблем і наслідків.
  4. ПОДАТКОВІ ПЕРЕВІРКИ: від запиту і акту до податкового повідомлення – рішення. Запити податкової та надання інформації; підстави для документальних перевірок та зустрічних звірок; оформлення результатів перевірок; винесення податкового повідомлення – рішення; процедури оскарження податкових повідомлень – рішень; судова практика з розгляду спорів щодо оскарження податкових повідомлень – рішень.
  5. ОСОБИСТА БЕЗПЕКА ключових менеджерів компанії.

Доповідачі:

  • Ілля Костін, адвокат, партнер ЮК «Правовий Альянс», член Ради адвокатів Київської області, голова Комітету захисту професійних прав адвокатів та реалізації гарантій адвокатської діяльності.
  • Анатолій Меньшиков, партнер, керівник податкової практики ЮК «Правовий Альянс»
  • Михайло Ламанов, директор з персоналу компаніЇ «Топгард»

Робоча мова семінару: українська / російська

Вартість участі: 1000 грн. Для клієнтів ЮК «Правовий Альянс» – знижка 20%.

Увага! Кількість місць обмежена! Попередня реєстрація учасників обов’язкова.

З питань реєстрації та участі, будь ласка, звертайтеся до менеджерів маркетингового відділу ЮК «Правовий Альянс» за телефоном +380 44 4254050 або електронною поштою [email protected].

Ми раді будемо бачити Вас і Ваших колег серед учасників заходу!

 

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ