Новини

Шостий Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом: вітаємо переможців!

29/05/2015

У п’ятницю, 29 травня 2015 року, напередодні Всесвітнього дня захисту дітей, у столичному парку ім. Тараса Шевченка всі мали можливість поринути у барвистий світ дитячої творчості: тут проходила урочиста церемонія нагородження переможців Шостого Всеукраїнського конкурсу малюнка серед дітей з цукровим діабетом!

Діти, які мають цукровий діабет, особливо добре розуміють, яку важливу роль для здійснення мрій відіграє здоров’я, адже вони вже прийняли виклик, що поставила перед ними хвороба, демонструючи свій оптимізм та віру у власні сили.

Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетомЦього року герої дитячих малюнків, що надійшли на Конкурс протягом 2010-2014 років, оживають у мультфільмі «Історія про мрію. Від дітей із діабетом до світу дорослих», звертаючись із важливим повідомленням, – «Дбайте вчасно про своє здоров’я, щоб ваші мрії збувалися». Мультфільм створений за участі відомого українського мультиплікатора Степана Коваля. Через історію маленької дівчинки, в якої діагностували діабет, але яка знаходить в собі мужність контролювати хворобу, мультфільм піднімає актуальні для українського суспільства проблеми ранньої діагностики та лікування діабету, особливо серед дорослих, схильних до розвитку діабету II типу.

Під час заходу відбулося офіційне підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством охорони здоров’я та компанією Санофі в Україні. Мета Меморандуму – об’єднання зусиль заради розширення доступу українських пацієнтів до високоякісних медичних послуг та лікарських засобів. Документ підписали Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі та Генеральний директор Санофі в Україні та Білорусі Жан-Поль Шоер. В заході також взяв участь Жиль Лерно, старший віце-президент з корпоративної соціальної відповідальності Санофі.Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом

«Санофі в Україні прагне змінювати життя людей з діабетом на краще, перш за все – життя дітей, які потребують особливої турботи. У складних умовах, які сьогодні переживає наша країна, ми маємо зробити все для того, щоб ці діти вели нормальне життя, здійснюючи свої мрії і сподівання. Шостий рік поспіль щасливі обличчя учасників доводять, що наш Конкурс – довгоочікувана і важлива подія для дітей. Разом з Асоціацією дитячих ендокринологів України ми продовжуємо співпрацювати задля покращення якості життя дітей з діабетом», – зазначив Жан-Поль Шоер.

А ось імена переможців:

Номінація «Брати наші менші»:

– Аліса Алєксєєва (м. Полтава)

– Микита Степченко (м. Одеса)

Номінація «Мій край»:

Вікторія Колядко (м. Сарни, Рівненська обл.)

Уляна Феняк (с. Нижній Вербіж, Івано-Франківська обл.)

Андрій Міщенко (м. Суми)

Номінація «Мої фантазії»:

Надія Ропчан (с. Молодія, Чернівецька обл.)

Ірина Стьопіна (м. Дніпропетровськ)

Номінація «Моє майбутнє»:

Євген Лазаретний (м. Чернівці)

Богдан Чикаленко (м. Чернігів)

Номінація «Моя сім’я»:

Артем Антонюк (с. Тальянки, Черкаська обл.)

Ірина Миргород (м. Одеса)

Номінація «Мої друзі»:

Богдан Фурманець (м. Козятин, Вінницька обл.)

Та переможець голосування в мережі Facebook – Ольга Буній з м. Надвірна Івано-Франківської області.

Вітаємо всіх діток, які долучилися до цього яскравого конкурсу!

Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом

Новини Конкурсу читайте в соціальній мережі Facebook: www.facebook.com/DopomozhemoRazom

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ