НовиниПодії

«Сміливість помітна»: запрошуємо на Healthcare Creative Forum 2018

26/10/2018

Що відрізняє одні комунікаційні кампанії від інших? А якщо ця галузь одна з найконкурентніших? Що стає стимулом до ефективності та надрезультатів?

6 листопада на Healthcare Creative Forum 2018 пориньте у сміливий креатив сучасних комунікацій healthcare – здобудьте знання для побудови майбутніх ефективних рекламних кампаній та отримуйте круті результати маркетингової діяльності.

5-річчя форуму відзначиться під гаслом «Сміливість помітна». Бо ми бачимо успіхи компаній, представники яких приходили на форум раніше і помітили, що крутої української healthcare реклами стає більше!

Healthcare Creative Forum був створений, щоб показати, як ефективно використовувати творчі підходи у рекламних кампаніях у фармацевтиці ще 5 років тому. Але маркетингова діяльність – одна з самих стрімко розвиваючих дисциплін, кожного дня з’являються зміни у вже зрозумілих інструментах. Старі підходи не працюють і тільки досвіду вже недостатньо.

Ми сформували програму, і залучили експертів, які є професіоналами ринку з фарми, лікарі, представники креативу та експерти з правової допомоги.

У програмі форуму:

  • останні тренди галузі;
  • нові інструменти для healthcare ринку;
  • палкі дискусії в обговоренні кейсів фестивалю Lions Health 2018;
  • круті українські healthcare кейси.

Повна програма заходу  

Healthcare Creative Forum 2018 пройде 6 листопада у просторі mOre, Київ, вул. Велика Васильківська, 100.

Деталі на сайті і в Facebook

Встигніть стати частиною кращої події в healthcare комунікаціях в Україні та зробіть найкращу інвестицію, що підвищить ефективність вашого бренду!

Купуйте квитки на сайті форуму.

Організатор — агентство-фахівець #1 у healthcare маркетингу Medinform Ukraine

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ