Новини

Соціальна акція «Оранж День»: результати 2015

20/04/2016

ГлаксоСмітКляйн (GSK) Фармасьютікалс Україна підвела підсумки соціальної акції «Оранж День» у 2015 році. Уже протягом десяти років співробітники компанії продовжують проявляти ініціативу, підтримуючи благодійні організації та проекти по всій Україні. У 2015 році представники GSK Україна надали допомогу 9 спеціалізованим громадським закладам та установам охорони здоров’я у багатьох регіонах України.

Соціальна акція «Оранж День» надає змогу кожному співробітнику компанії GSK по всьому світу присвятити один повний робочий день допомозі суспільству – громадському проекту чи організації, які співробітник може обрати на власний розсуд. Волонтерипроводять цей час у школах-інтернатах, центрах раннього розвитку дітей, притулках для бездомних, місцевих школах, будинках для літніх людей, лікарнях та інших установах, у яких представники компанії у групах ініціюють різноманітні соціальні активності та заходи, працюють над ремонтом і благоустроєм територій.

«Волонтерська допомога у рамках «Оранж День» – це унікальна можливість для кожного представника нашої компанії долучитися до реалізації корпоративної місії GSK, направленої на поліпшення життя людей у всьому світі. Ми закликаємо наших співробітників допомагати будувати здорові громади у районах, де вони живуть і працюють. Підтримка організацій та установ, які працюють з соціально незахищеними категоріями громадян, – це нагода долучитися до важливої соціальної місії і привернути увагу суспільства до необхідності такої допомоги на різнихрівнях – наголосила Марина Бучма, Керівник із зовнішніх зв’язків і комунікацій СНД компанії GSK. – Від імені компанії хочемо висловити вдячність усім співробітникам, які приєдналися до «Оранж Дня» цього року».

У 2015 році в соціальній акції «Оранж День» в Україні взяли участь більше 160 співробітників GSK, які надали допомогу, зокрема, київському Центру раннього розвитку ВБО «Даун Синдром», столичному дитячому спеціалізованому санаторію «Ялинка», Київському міському будинку дитини «Берізка», притулкамRifugio і «Сіріус» у Київській області, Вінницькому центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь», Миколаївській спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернату № 2, Нагуєвицькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернату у Львівській області та кільком іншим закладам у Києві та Дніпропетровську.

«Ми високо цінуємо зусилля, яких докладає компанія GSK для підтримки людей із синдромом Дауна в нашій країні, – зазначив Сергій Кур’янов, президент ВБО «Даун Синдром». – Варто відзначити, що  вже не перший рік свій волонтерський день багато працівників GSK в Україні проводять, допомагаючи нашому Центру раннього розвитку. Ми висловлюємо вдячність усім представникам компанії, які проявляють небайдужість до нашої діяльності та наших дітей і щиро допомагають».

Orange Day 2

_________

Акція «Оранж День» є частиною корпоративних соціальних заходів GSK, які вже традиційно проводяться щороку у багатьох країнах по всьому світу, де оперує компанія.

В Україні акція «Оранж День» проводиться з 2004 року. За всю історію проведення акції у містах України добровольці організовували заходи у дитячих будинках, будинках для престарілих, інших спеціалізованих закладах, проводили ремонтні роботи, займалися озелененням, благоустроєм та прибиранням територій міст і громадських установ.

Джерело: прес-служба GSK

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ