Новини

«Старість у радість»: проект підтримки літніх людей

27/04/2015

Підтримати бабусь та дідусів із будинків престарілих тепер дуже легко: можна написати їм теплого листа, а можна передплатити для них періодичні видання. Все це стало можливим завдяки спільній Акції Державного підприємства по розповсюдженню періодичних видань «Преса» та проекту «Старість у радість» від команди Фундації Дарини Жолдак

Долучайтесь!

 

  • Бабусі та дідусі дуже полюбляють читати. Ви можете подарувати літнім людям свою увагу та турботу і передплатити для них за допомогою програми «Дозвілля – читання» будь-які періодичні видання на власний смак. Передплату можна зробити у поштовому відділенні чи на сайті www.presa.ua.

 

  • Або ж ви можете приєднатися до ініціативи «Онук за листуванням» і стати постійним другом для якоїсь бабусі або дідуся – писати людині листи, вітати із святами і допомагати їй долати самотність. Листи обов’язково знайдуть своїх дідусів та бабусь. Не бійтесь виявляти милосердя до тих, хто потребує цього найбільше. Не зволікайте і даруйте літнім людям радість і турботу. Ці люди позбавлені піклування рідних та не позбавлені нас із вами.

 

  • Адреси будинків престарілих можна обрати на сайті ДП «Преса» www.presa.ua  та на спеціально підготовленому командою Фундації сайті для листування та підтримки літніх людей www.100let.org.ua

 

Приєднатися до нас може як фізична, так і юридична особа. Ми чекаємо на всіх: на дітей, молодь, дорослих; людей, які не мають дідусів чи бабусь; людей, які прагнуть знайти товариша за листуванням; видавців, підприємців та інших.

 

Акція вже розпочалася! Долучайтесь!

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ