Новини

Уляна Супрун подала кандидатури своїх заступників на затвердження до Кабміну

02/08/2016

В.о. Міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун подала кандидатури своїх заступників на затвердження до Кабінету міністрів України. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook помічник-консультант голови парламентського Комітету з питань охорони здоров’я Геннадій Маркевич. “Як стало відомо з наших джерел, Уляна Супрун подала кандидатури заступників міністра на затвердження Кабміном. Це Олександр Лінчевський, Оксана Сивак і Павло Ковтонюк”, – написав Маркевич.

Відповідно до розпорядження № 550-р від 27 липня 2016 року Кабінетом Міністрів України прийнято рішення тимчасово покласти виконання обов’язків Міністра охорони здоров’я України на Першого заступника Міністра охорони здоров’я України Уляну Супрун.

1 серпня 2016 р віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко представив в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляну Супрун. За словами Віце-прем’єр-міністра Павла Розенка, перед новим керівництвом МОЗ стоїть завдання якнайшвидше підготувати спеціальне засідання Уряду, на якому має бути представлена цілісна стратегія комплексного реформування системи охорони здоров’я.

Уляна Супрун — професійний лікар, раніше – директор гуманітарних ініціатив Світового Конґресу Українців, директор та засновник громадської організації Захист Патріотів та Школи реабілітаційної медицини Українського Католицького Університету, позаштатний консультант комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України звільнив заступника міністра охорони здоров’я Віктора Шафранського з 1 серпня (згідно з розпорядженням №543 від 27 липня 2016 р, за власним бажанням) та підозрюваного у хабарництві заступника міністра – керівника апарату Романа Василишина (згідно з розпорядженням №544 від 27 липня 2016 р). Раніше Дніпровський районний суд Києва усунув заступника міністра охорони здоров’я Р.Василишин з посади до 8 вересня. 8 липня 2016 р Р.Василишин був затриманий при отриманні хабара. 12 липня був звільнений з-під варти після внесення застави в розмірі 2 млн грн.

Джерела: прес-служба МОЗ, УНІАН, Інтерфакс-Україна

Фото: прес-служба МОЗ

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ