НовиниПодії

Вебінар «Іноземні представництва фармкомпаній в Україні: актуальні питання статусу, оподаткування, організації діяльності»

НовиниПодії

Вебінар «Іноземні представництва фармкомпаній в Україні: актуальні питання статусу, оподаткування, організації діяльності»

28/03/2018

Юридична компанія «Правовий Альянс» запрошує взяти участь у вебінарі «Іноземні представництва фармкомпаній в Україні: актуальні питання статусу, оподаткування, організації діяльності»

Що варто врахувати нерезиденту при відкритті представництва в Україні? На що звертати увагу? Які можливі підходи до оподаткування такої діяльності? Яка остання практика підходів податкових органів до представництв нерезидентів? Які виникають проблеми та ризики, з чим це пов’язано? З чим стикаються представництва фармкомпаній в цьому зв’язку? На ці питання дадуть відповіді партнер ЮК “Правового Альянсу” Олексій Бежевець та старший юрист Віталій Савчук.

Цільова аудиторія: до участі запрошуються топ-менеджери, керівники юридичних департаментів та інших підрозділів фармацевтичних компаній.

Дата: 4 квітня 2018 р. 12:00 – 13:00

Місце: онлайн

Програма вебінару:

  • Способи організувати присутність нерезидента в Україні . Постійне (комерційне) і непостійне представництво. Можливі підходи до оптимізації діяльності.
  • Фактори, які впливають на визнання представництва постійним.
  • Оподаткування нерезидента в залежності від типу представництва.
  • Розрахунок прибутку постійного представництва.
  • Представництво і ПДВ.
  • Ризики, які несуть непостійні представництва фармацевтичних компаній з точки зору оподаткування. Підходи ринку до зниження ризиків.
  • Представництво як спосіб податкового структурування бізнесу. Міжнародні тенденції.

Робоча мова: українська.

Вартість участі: безкоштовно.

Через обмежену кількість місць реєстрація проводитиметься за принципом першого запиту (first come first served) і може бути припинена після досягнення граничної кількості учасників (що зумовлена технічними рамками).

Реєстрація на сайті ЮК “Правовий Альянс”

З питань реєстрації та участі, будь ласка, звертайтесь до менеджера з маркетингу ЮК «Правовий Альянс» за телефоном +380 (44) 425-40-50 або за електронною поштою [email protected]

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ