Лікарські засобиСтатті

БАЛЬЗАМЕД — німецький професійний догляд за стопами

01/06/2019

Статус важливого наукового напрямку подологія вперше отримала в Німеччині, адже тут ще з 1948 р. діє одна з найстаріших шкіл, що вивчає стопу. З 2002 р. у Німеччині є окрема професія — подолог. Німецькі школи подології справедливо вважають найбільш потужними у світі. Саме тому дерматологічний комплекс з Німеччини БАЛЬЗАМЕД заслужено отримав репутацію надзвичайно ефективного і безпечного лікувального набору для якісного та грунтовного догляду за стопами. БАЛЬЗАМЕД виготовляють згідно із європейскими стандартами фармацевтичної промисловості, що гарантує гарний профілактичний і лікувальний ефект поряд з високим профілем переносимості і безпекою навіть за тривалого використання

Критично суха шкіра стоп і, як наслідок, — тріщини

Ці проблеми найчастіше турбують людей у теплу пору року. Адже вони не тільки псують естетичний вигляд стопи, але й потребують медичного втручання, оскільки суха шкіра і тріщини на п’ятах можуть свідчити про певний збій в роботі всього організму (наприклад, авітаміноз, грибкове ураження, екзему або дерматит). Окрім того, захворювання шкіри стоп провокують незручне взуття або неправильна гігієна ніг.

Для хворих на цукровий діабет ця проблема є ще більш дошкульною, оскільки саме діабетики значно частіше потерпають від надмірної сухості стоп, свербежу, порушень чутливості, а також мають схильність до шкірних грибкових і бактеріальних інфекцій. Навіть незначна подряпина чи тріщина на стопі на фоні цукрового діабету може стати причиною виникнення багатьох загрозливих станів.

Саме тому дуже важливо уважно ставитися до шкіри стоп і підібрати оптимальний лікувальний засіб, що одночасно буде захищати від негативних факторів та лікувати вже наявні проблеми.

Бездоганні та здорові стопи з БАЛЬЗАМЕДом

БАЛЬЗАМЕД (esparma GмbH, Німеччина) — сучасний дерматологічний лікувальний комплекс для щоденного догляду за проблемною шкірою стоп, особливо у хворих на цукровий діабет. До його складу входять два бальзами: Бальзамед АКТИВ та ІНТЕНСИВ.

Кожен з двох бальзамів містить як базисний склад, так і компоненти, які роблять кожен бальзам унікальним за своїм напрямком дії.

Базисний склад — це збалансовані активні речовини, необхідні для регенерації пошкодженої шкіри, відлущувальні та зволожувальні компоненти:

  • Сечовина 10% — найкращий помічник у зволоженні шкіри, що адаптує стопи до процесу відлущування.
  • Пантенол — відомий відновлювальний компонент, що забезпечує регенерацію шкіри.
  • Гліцерин — невід’ємний інгредієнт для догляду за чутливою й подразненою шкірою.
  • Життєво важливі вітаміни А та Е.
  • Натуральні рослинні олії авокадо і жожоба.

У чому полягає відмінність між двома препаратами Бальзамед: АКТИВ та ІНТЕНСИВ?

Бальзамед АКТИВ призначений для денного догляду за надмірно сухою і чутливою шкірою стоп. Завдяки вмісту молочної кислоти він має більш виражену кератолітичну (відлущувальну) здатність.

Бальзамед ІНТЕНСИВ показаний для інтенсивного нічного догляду за проблемною шкірою стоп, схильною до утворення тріщин. Додатковий компонент — лінолева кислота (вітамін F) — сприяє більш ефективному живленню шкіри та інтенсивнішій відновлювальній дії, швидкому загоєнню дрібних тріщин на шкірі.

Задля отримання оптимального результату пацієнтам з надмірною, або навіть патологічною сухістю шкіри, особливо діабетичного походження, лікарі рекомендують застосовувати обидва бальзами в комплексі щоденно: Бальзамед АКТИВ вранці та Бальзамед ІНТЕНСИВ ввечері.

Лікувальний комплекс БАЛЬЗАМЕД від подологів-професіоналів Німеччини — запорука краси та здоров’я стоп

Бальзамед

Бальзамед не є лікарським засобом. Санітарно-гігієнічний висновок № 05.03.02-03/54052

“Фармацевт Практик” #5′ 2019

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ