Лікарські засобиСтатті

Евкабал®: дихай вільно!

31/01/2018

Я завжди раділа тому, як моя донечка залюбки біжить у садочок. Як їй там подобається! Стільки друзів! От і зараз після свят мала аж підстрибує від нетерпіння. Але раділа я не довго…

Весь світ у похмурих кольорах

Пройшло три дні і в нас знову нежить. А коли закладений ніс, то навіть дорослій людині все здається сірим і похмурим. А для моєї дівчинки сидіти вдома взагалі катастрофа! Є ще одна проблема. Донечку майже не можливо вмовити прийняти ліки! Тож, коли вона хворіє, всій родині доводиться брати участь у процесі лікування. Що нам тільки не доводилося вигадувати аби вона виконувала всі процедури!

Швидко та ефективно

«Найкраще — дітям!» — колись це був дуже поширений слоган. І хоча мода на нього пройшла, головна думка залишається актуальною, оскільки ми готові зробити все можливе, щоб наші діти отримали найкраще і найбезпечніше лікування. Наша родина зробила свій вибір на користь препаратів ЕВКАБАЛ® для носа, компанії esparma GmbH (Німеччина). Їх діюча речовина, ксилометазолін, має надійну репутацію, підтверджену десятиліттями ефективного та безпечного використання. Засоби ЕВКАБАЛ® для носа* набули чималої популярності в Німеччині, а тепер і в Україні. І недарма. Вони сприяють звуженню кровоносних судин, швидко усуваючи набряк слизової оболонки носа та його придаткових пазух. Такий ефект сприяє відновленню носового дихання, що є дуже важливим. Діяти ЕВКАБАЛ® краплі та спрей починають вже через кілька хвилин після застосування і триває до 12 годин! Тож його ефективність оцінять навіть найвимогливіші батьки.

Безпека понад усе

Якість і безпечність препарату гарантована німецьким виробником і доведена багаторічним досвідом використання насамперед у Німеччині, найскрупульознішій країні у світі. Часто батьки могли побоюватись чи достатньо вони закапали ніс дитині, а може навпаки забагато. Застосовуючи ЕВКАБАЛ® краплі, можна забути про ці сумніви і закапати ніс малюку по-німецьки точно. Адже піпетка, що вмонтована у кришечку флакона, точно відкалібрована та розмір крапель буде завжди однаковий.

Ще одним зауваженням дотепер була сухість слизової оболонки носа, спричинена засобами від нежитю. Але препарати для носа ЕВКАБАЛ® подолали і цю проблему. Спеціальний комплекс речовин, що входять до їх складу, призначений для зволоження слизової оболонки носа. Саме тому лікування тепер сприймається, як напрочуд ефективне і, одночасно, делікатне та природнє.

І дітям, і дорослим

Можна сказати, що препарати ЕВКАБАЛ® від нежитю стали ліками для всієї нашої родини. Якщо при застуді, синуситах або алергічних ринітах закладений ніс, ми використовуємо саме їх.

ЕВКАБАЛ® краплі для дітей можна використовувати у малюків віком від 2 до 12 років. А от ЕВКАБАЛ® спрей та краплі рекомендовані дорослим та дітям віком від 12 років. Їх призначають 1–3 рази на добу по 1–2 краплі в кожен носовий хід або по одному впорскуванню.

Евкабалько поспішає на допомогу!

Донька моя часто вередує, коли треба приймати ліки. Тож в нашій родині з’явився новий казковий персонаж на прізвисько Евкабалько. Це чарівне звірятко весело дивиться з кожної упаковки крапель та спрею ЕВКАБАЛ®. Тож тепер ми разом з донечкою вигадуємо нову історію про цього кумедного героя, чий видатний ніс вимагає-таки постійної турботи. Трохи фантазії — і нова казка робить процедуру не тільки легкою, але й цікавою.

Нежить? Носик важко дихає? ЕВКАБАЛ® краплі та спрей впевнено долають нежить і допомагають дихати вільно!

*У Німеччині відомі під назвою Imidin.

Інформація для медичних та фармацевтичних працівників. Повна інформація міститься в інструкції для медичного застосування.

Р.П. № UA /13241/01/01, Р.П. № UA/13241/01/02, Р.П. № UA /13241/02/01

“Фармацевт Практик” #1′ 2018

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ