Лікарські засобиСтатті

ЕВКАБАЛ® — вірний друг дорослих і дітей

29/10/2019

Раз, два — застуда не біда!

Дощ, холод, пронизливий вітер. Кашель, нежить, хворе горло. Осінь у розпалі. В аптеках черги: дайте щось від застуди, будь ласка. Хворіють і дорослі, і діти

Знову осінь, знову ГРЗ

ГРВІ та ГРЗ — найпоширеніші недуги у структурі дитячої захворюваності. З огляду на сучасний зважений підхід до застосування антибіотиків у разі застуди, на перший план виходять засоби для комплексного симптоматичного лікування (зокрема, таких проявів, як кашель, нежить, біль у горлі, інтоксикація). Препарати сприяють зменшенню тривалості захворювання, запобігають ускладненням та покращують якість життя, що особливо важливо для дітей.

Якісні німецькі препарати серії ЕВКАБАЛ: сироп, бальзам та назальні краплі, ефективно та навіть приємно зменшують вираженість симптомів застуди та пришвидчують одужання дітей. Водночас за необхідності засоби ЕВКАБАЛ можна застосовувати і при проведенні антибіотикотерапії.

Команда переможців

Евкабал® СИРОП — це препарат на рослинній основі для лікування вологого і сухого кашлю при запальних захворюваннях респіраторного тракту у дітей, починаючи з 1 року.

До його складу входять екстракти подорожника (3 г/100 г) і чебрецю (15 г/100 г). Евкабал СИРОП розріджує мокротиння, зменшує інтенсивність кашлю, полегшує дихання. Важливо, що перевірені компоненти сиропу практично не спричиняють алергії, до того ж в їх складі відсутні алергенні ароматизатори та інші добавки. Сироп має приємний натуральний смак, який подобається дітям.

Евкабал® БАЛЬЗАМ — натуральний протизастудний препарат з противірусною та протимікробною дією. Випускається у формі водорозчинної емульсії у тубах по 40 мл. Містить ефірні олії евкаліпта (3 г/100 г) і соснової хвої (10 г/100 г), завдяки яким проявляє противірусну та протимікробну дію, а також зменшує в’язкість мокротиння і полегшує відкашлювання. Препарат використовують для парових інгаляцій, розтирань і лікувальних ванн.

Евкабали® КРАПЛІ та КРАПЛІ ДЛЯ ДІТЕЙ (0,05% ксилометазоліну) для дітей віком від 6 до 12 років, СПРЕЙ (0,1% ксилометазоліну) — судинозвужувальні препарати місцевої дії. Завдяки активній речовині — ксилометазоліну — усувають закладеність носа і сприяють швидкому полегшенню носового дихання. А зволожувальні компоненти захищають слизову оболонку носа від пересихання. Тривала дія крапель (до 12 год!) покращує якість сну, особливо у дітей.

Серія препаратів ЕВКАБАЛ® допоможе сформувати домашню аптечку від кашлю, застуди і нежиттю для всієї сім’ї. Серія ЕВКАБАЛ® — здорова сім’я у сезон застуд.

Cироп від кашлю Евкабал

Інформація для медичних та фармацевтичних працівників. Повна інформація міститься в інструкції для медичного застосування.

Р.П. № UA /5753/01/01, Р.П. № UA /5754/01/01, № UA /13241/01/01, Р.П. № UA/13241/01/02, Р.П. № UA /13241/02/01

“Фармацевт Практик” #10′ 2019

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ