Лікарські засобиСтатті

КОЛИ УРИВАЄТЬСЯ ТЕРПЕЦЬ…

01/04/2016

Історії провізорів

Чекайте кожного місяця нову цікаву історію!

Сьогодні у мене всі клітини нервові: кава збігла, улюблені джинси не застібнулися, дитячий садок несподівано закрили на карантин. Довелося малу по дорозі на роботу до бабусі завозити. Через кілометрові затори ледь встигла до відкриття аптеки, перевдягнутися у білий халат і стати за перший стіл. Зараз когось покусаю…

Спокійна, але діяльна

Справді, це зовсім не мій день, навіть з відвідувачами не щастить — кожен другий як не зі слабкими нервами, то сильно знервований. Може, ми поряд в маршрутці їхали? Треба щось робити, і насамперед — із собою.

У нашій аптеці достатньо великий асортимент заспокійливих і протистресових лікарських засобів, що, зрештою, зрозуміло. Час нині такий, що впоратися з постійним напруженням, психічним перевантаженням, негативними емоціями самотужки мало кому вдається. От і мені самій знадобилася допомога.

Перебравши у пам’яті седативні препарати, які ми пропонуємо у своїй аптеці, вирішила спинитися на новому лікарському засобі з особливою комбінацією компонентів. І ось чому.

Певна річ, передовсім мені потрібно швидко приборкати емоції та заспокоїтися, адже роздратований провізор — не найкращий порадник для пацієнта. Притому треба залишатися енергійною і здатною приймати рішення, зберігати тонус, адже до кінця робочої зміни ще багато годин і безліч знервованих відвідувачів. Відтак, мої ліки повинні одночасно проявляти заспокійливу дію, стабілізувати емоційний стан, не спричиняти сонливості та «загальмування», а, навпаки, підтримувати активність і «боєздатність» протягом дня.

Валеріана і звіробій: вдвічі сильніші

Таким двом важливим критеріям відповідає новий натуральний лікарський засіб на основі екстрактів валеріани і звіробою, продумана комбінація яких доповнює і посилює терапевтичні ефекти один одного.

Так, екстракт валеріани добре відомий своїм заспокійливим ефектом та протитривожною дією. Поза тим, він виявляє ще декілька ефектів: полегшує засинання, покращує якість нічного сну, зменшує спазми травного тракту.

Другий компонент препарату — екстракт звіробою, природний антидепресант із тонізуючою дією, що не поступається своєю ефективністю синтетичним препаратам. Він стабілізує емоційний стан, покращує настрій, допомагає зберігати дієвість і посилює працездатність.

Отож, до безумовних переваг лікарського засобу на основі екстрактів валеріани та звіробою (до слова, це єдиний в Україні готовий препарат із таким складом) можна зарахувати ефективне усунення занепокоєння і стривоженості та водночас підвищення працездатності, активності та покращення настрою.

Дуже важливо, що такий лікарський засіб не впливає на швидкість реакції, тому його можна без застережень вживати абсолютно усім: як представникам професій, які потребують максимальної концентрації уваги та миттєвого реагування на критичні ситуації, так і звичайним людям. Адже не втрачати пильності, скажімо, коли переходимо дорогу, потрібно кожному.

Сильний той, хто себе переміг

Після 2 тижнів застосування препарату почуваюся народженою вдруге. Тепер не емоції керують мною, а я ними. Переконавшись у дієвості ліків, із повною відповідальністю рекомендую їх своїм нервовим відвідувачам: навіть не сумнівайтеся, обов’язково допоможуть!

Седаристон

Інформація для медичних та фармацевтичних працівників. Повна інформація про лікарський засіб міститься в інструкції для медичного застосування.

Р.П. № UA/13150/01/01. Інструкція для медичного застосування препарату Седаристон, капсули

“Фармацевт Практик” #3′ 2016

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ